Viccelsz!! Ha megúsztad, te leszel a legféltetteb kincsem! A következő megálló az OTP lesz!!! :DD
Jó viccet félretéve, nem hagynám el, de a bizalom felé visszább esne!! Félnék, hogy nem tudna megálni és nagyobb célpontokat keresne, amin többet nyerhet!!
2014. okt. 24. 16:24
12/19 anonim válasza:
Á, dehogy! Az ilyen aranyat ér!
Ha biztosan nem bukik le, lopatnék vele magamnak egy vadonatúj Porschét.
2014. okt. 24. 16:26
13/19 anonim válasza:
pff nem nagy mértékben, erre odaírod, hogy 5000 ft volt :D hát nem tudom, biztos én vagyok csóró, de nálam az 5000 ft nem egy kis pénz :D
2014. okt. 24. 16:27
14/19 anonim válasza:
#4 Azért egy gyerekkori csíny nem egyenlő egy bolti lopással.
Elhagynám mert a lopás az lopás, mindegy milyen értékben történik, értelmes felnőtt nem csinál ilyet. Ha kell neki valami akkor dolgozzon és keresse meg rá a pénzt, vagy kérjen tőlem, de akkor se lopjon. Ha meg kleptomániás lenne, megmondanám neki, hogy kezeltesse magát vagy különben elhagyom.
2014. okt. 24. 16:29
15/19 anonim válasza:
#14 Gondolom az összes szoftver a gépeden jogtiszta, sosem töltöttél le zenét, se filmet, nem blicceltél a buszon, nem lógtál be soha sehova. Az utcán talált tárgyat vagy pénzt visszaadtad a tulajnak vagy leadtad a rendőrségen. Te egy szent vagy. Ha indulsz a következő választásokon, én rád fogok szavazni. :)
2014. okt. 24. 16:33
16/19 anonim válasza:
El én,de el ám!magának lop,nekem meg nem hoz semmit?!
Önző dög!
2014. okt. 24. 16:43
17/19 anonim válasza:
Azért ugye azt tudod, hogy az ilyen károkat a legritkább esetben fedezi a bolt tulaja? A legtöbb esetben az ott dolgozók fizetéséből vonják le leltárkor.
2014. okt. 24. 16:53
18/19 anonim válasza:
JOLÓ SZVEG?
2014. okt. 24. 16:58
19/19 anonim válasza:
Haha azért viccesek vagytok, hazamegy a párotok, hogy szia drágám nézd loptam egy szempillaspirált meg egy púdert, oké szívem akkor most szakítsunk :D most ez komoly? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!