Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy fiú beleszerethet így egy...

Egy fiú beleszerethet így egy lányba?

Figyelt kérdés
3-4 hete ismerik egymást, de még nem találkoztak, csak neten beszéltek. Veletek előfordult már ilyen?

2014. okt. 24. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem beleszeretni nem igazán szerethet, de megkedvelheti. Aztán az is előfordul, hogy egy hamisabb képet társít a csajhoz, amely azonnal összetörik az első élő találkozásnál.
2014. okt. 24. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Bele.
2014. okt. 24. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor egy fantáziaképbe szeret bele a srác és majd jó nagyot koppan az első találkozónál.
2014. okt. 24. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Beleszerethet, de ez inkább erős szimpátia. Majd a találkozó után dől el, hogy a lány olyan-e, akit a képzeletében megalkotott. :)
2014. okt. 24. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
abba szeretsz bele aki elő van adva,meg akit fényképen látsz max,és elvakulsz.Ha előben találkoztok meg lehet álabb is hagyhat az egész.Tudom velem is így volt,ja és nem csak velem.
2014. okt. 24. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Megkedvelheted, és kezdetnek nagyon biztató, de minél előbb találkozzatok.
2014. okt. 24. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:

1 év kellett..

Azóta is akar velem találkozni, hogy meg akar ismerni.. de akkoriban nagyon ciki dolgokat csináltam, még nem voltam annyira érett, s nem is érzem úgy hogy a kettőnk kapcsolatát erőltetni kéne/kellene. :(

Pedig szép, aranyos, okos lány..

Csak nem úgy ismert meg. Sajnos.

2014. okt. 24. 12:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány fél, csak ezt vettem észre egy fiún igazából, ezért érdekel. Amiket mond, elég furcsa ennyi idő után és nem tudom, hogy hülyítés a célja, vagy esetleg tényleg egy olyan emberbe szeretett bele, akit elképzelt magának, hogy én milyen lehetek.
2014. okt. 24. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok. Négy hét lényegében egy hónap, ha minden este több órát beszéltek, abból valamennyi már átjön a másik személyiségéből. De BELESZERETNI akkor sem lehet élő találkozás nélkül, ahhoz szemtől szemben is meg kell lennie az összhangnak. Kezdetnek tényleg jó, csak ne halogassátok a folytatást.

Hány évesek vagytok?

2014. okt. 24. 13:06
 10/10 A kérdező kommentje:
22 :) És tényleg éjjel nappal keres szinte.
2014. okt. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!