Egy fiú beleszerethet így egy lányba?
Figyelt kérdés
3-4 hete ismerik egymást, de még nem találkoztak, csak neten beszéltek. Veletek előfordult már ilyen?2014. okt. 24. 12:28
1/10 anonim válasza:
Szerintem beleszeretni nem igazán szerethet, de megkedvelheti. Aztán az is előfordul, hogy egy hamisabb képet társít a csajhoz, amely azonnal összetörik az első élő találkozásnál.
3/10 anonim válasza:
Ilyenkor egy fantáziaképbe szeret bele a srác és majd jó nagyot koppan az első találkozónál.
4/10 anonim válasza:
Beleszerethet, de ez inkább erős szimpátia. Majd a találkozó után dől el, hogy a lány olyan-e, akit a képzeletében megalkotott. :)
5/10 anonim válasza:
abba szeretsz bele aki elő van adva,meg akit fényképen látsz max,és elvakulsz.Ha előben találkoztok meg lehet álabb is hagyhat az egész.Tudom velem is így volt,ja és nem csak velem.
6/10 anonim válasza:
Megkedvelheted, és kezdetnek nagyon biztató, de minél előbb találkozzatok.
7/10 anonim válasza:
1 év kellett..
Azóta is akar velem találkozni, hogy meg akar ismerni.. de akkoriban nagyon ciki dolgokat csináltam, még nem voltam annyira érett, s nem is érzem úgy hogy a kettőnk kapcsolatát erőltetni kéne/kellene. :(
Pedig szép, aranyos, okos lány..
Csak nem úgy ismert meg. Sajnos.
8/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány fél, csak ezt vettem észre egy fiún igazából, ezért érdekel. Amiket mond, elég furcsa ennyi idő után és nem tudom, hogy hülyítés a célja, vagy esetleg tényleg egy olyan emberbe szeretett bele, akit elképzelt magának, hogy én milyen lehetek.
2014. okt. 24. 12:51
9/10 anonim válasza:
#6-os vagyok. Négy hét lényegében egy hónap, ha minden este több órát beszéltek, abból valamennyi már átjön a másik személyiségéből. De BELESZERETNI akkor sem lehet élő találkozás nélkül, ahhoz szemtől szemben is meg kell lennie az összhangnak. Kezdetnek tényleg jó, csak ne halogassátok a folytatást.
Hány évesek vagytok?
10/10 A kérdező kommentje:
22 :) És tényleg éjjel nappal keres szinte.
2014. okt. 24. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!