Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » IjesztŐ az egy férfinak ha a...

IjesztŐ az egy férfinak ha a nő talpra esett és intelligens. Erős jellem?

Figyelt kérdés
De nem hidegszívű banya vagy ilyesmi, csak megáll a saját lábán..legalábbis ezt gondolja..
2014. okt. 24. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egy ilyen nőt nehezebb "megtartani", nagyobb igényei vannak. Egy ilyen nőnek egy szintúgy erős,intelligens férfi kell.
2014. okt. 24. 00:13
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem szeretnék egy Führerint itthonra.
2014. okt. 24. 00:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"legalábbis ezt gondolja"

Na, ez tetszik. Szerintem csak akkor keresünk könnyebbet, ha d"gásról van szó, egyébként inkább "jellemet". Hosszabb távon nehéz olyannal lenni, akinek nincs kellő esze egy kapcsolathoz.

2014. okt. 24. 00:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezt a 'legalábbis úgy gondolja' úgy értettem, hogy a barátai előtt erős szellemes meg minden, de néha mikoe pl eltört otthon a csap fogókája sírva fakadt. DE aztán elment a praktikerbe és addig beszélt az eladóval amíg elmagyarázta neki h kell megcsinálni a csapot!! DE sírt Ő is...csak nem mutatta..
2014. okt. 24. 00:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ijesztő hát. Főleg a tinifiúknak. Néha még köszönni is alig mernek.
2014. okt. 24. 00:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem ijesztő, tényleg... zsák a foltját egyszer megtalálja. DE nekem nem kéne semmi szín alatt. Mind az erős jellem, mint a talpraesett viselkedés egy nő részéről taszító számomra. Lehet lehurrogni, de ez van. Nekem ilyen nem kell. Irányító típus vagyok és "két dudás egy csárdában"... Nem veszekedésben akarom leélni az életem. Egy erős nő mellé nem illik egy erős férfi. Egy gyenge férfi illik mellé, akin érvényesítheti az akaratát. Másként nem működik.

23/F

2014. okt. 24. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!