19 évesen tényleg ÖREG vagyok már ahhoz, hogy megismerjek egy normális srácot?!
Csak mert mindenhol azt veszem észre (egyetemista vagyok), hogy a rendes srácokat elkapkodták gimiben. Az ilyen gimiben kezdődő kapcsolatok mindig kitartanak, házasság lesz belőle? Mondjak le arról, hogy még megismerek egy helyes, rendes fiút? :(
19 L
aztamindenit! :D
a lányokat szokták elkapkodni a gimi végén, és nekünk nem nagyon marad senki normális.
vasárnap délután meghívhatlak egy teára? :)
23F
"Az ilyen gimiben kezdődő kapcsolatok mindig kitartanak, házasság lesz belőle?"
100bol ha egy jut el hazassagig, de annak is valas lesz a vege :)
Sot, mondok neked jobbat: aki 19-20 evesen kezd bele egy kapcsolatba, abbol sem lesz hazassag altalaban.
"csak a ronda srácok maradtak, akiknek van szíve"
LOL :)
Nyilvan csak a ronda sracoknak es lanyoknak lehet szive :)
Total kamu vagy...xd
ien stilusban nemhogy 19eves egyetemista hanem 15eves szakmunkastanulo nem ir csakha debil..xd
szerintem te fullba nyomod a kretent a sok harmincas segedmunkas perverz pedig bekajolja...ez az igazi trollkodas...xd..respect:d
A gimiben kezdődő kapcsolatok szerintem sem tartanak ki a házasságig (vagy ha mégis, akkor még jó eséllyel válás lehet belőle).
Ha komoly a kérdésed akkor még nagyon sok időd van, hogy rendes srácot találj. Ha nem találsz, akkor én a 25-höz közelítve elkezdhetem temetni magamat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!