Lányok! Szereti valaki a metált? Zavarna, ha a pasid ilyet hallgatna?
Azt hagyjuk, hogy milyen al műfaját, mert nem vagyok szakértő (nem is úgy öltözöm) Ilyenre gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=E4zn0hOBMRI
Nem bírom a metált, se a rockot, se ezeknek a testvérkéit, alfajait. Rap-hiphop-pop-os vagyok. Viszont azt vettem észre, hogy a legelső mondat műfajait képviselő emberek legtöbbször csak a saját bagázsukban keresgéltem.
Egyik barátnőm rocker és egyszer volt szerencsém a barátaihoz. Jelzem, EGYSZER. Abból az alkalomból levontak egy következtetést és már én voltam a hülye nekik (aki semmit se csinált, alig szólalt meg). Aztán meg így utólag csak annyit mondtak a barátnőmnek, hogy; "Túl sok vagyok nekik."
Szóval ezek után a hasonló zenei stílust (mivel ez nagyon sokaknál egy életmódba csapódik át) kedvelőkre jobban figyelek és félek, hogy ne csináljak olyat, amit nem kéne.
Ameddig nem "zargat" vele és nem feltétlen akar az olyan baráti körével megismertetni, úgy nem érdekelne. Hallgasson, amit szeret. Nem hátrány, csupán az elején kicsit félénkebb lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!