Internetes társkeresés, igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Érdemes-e kipróbálni, vagy csak időpocsékolás, van eredménye, és ha igen, melyik oldalon?
Érveket szeretnék mellette vagy ellene.
2014. okt. 22. 22:52
2/11 anonim válasza:
nem sok jó tapasztalatom van sajnos
3/11 anonim válasza:
Addig csináld míg nincs internet adó :-)
4/11 anonim válasza:
Többségük csak kamuzik, így az esélyeid gyatrák. De ha sokat unatkozol hát hajrá.
5/11 anonim válasza:
Milyen nemű vagy? Nőként lesz rengeteg jelentkező (közülük rengeteg tahó és hülye), férfiként pedig lesz rengeteg elutasítás.
Összességében felejtős.
6/11 anonim válasza:
Ismertem már meg ott pasit, 2 év alatt 2 normálisat. Mind a kettőből haverság lett csak, de egy próbát megér, viszont a személyes ismerkedéstől se zárkózz el.
8/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert még nem próbáltam, viszont lassan kifogyok az ötletekből, hogy hol és miként ismerkedjek. Az internet elég nagy helynek tűnik, de azokkal, akik pl itt írnak hogy ismerkednének, nem szeretnék beszélgetni. Társkeresőn is ők vannak, pepitában, vagy ott milyenek az emberek?
2014. okt. 22. 23:11
9/11 anonim válasza:
Sok a hülye és/vagy hazudós, mint a való életben is.
10/11 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy sokan, például én is amiatt próbálkozok ezzel a formával, mert egyszerűen nincsen más lehetőségem az ismerkedésre. Persze mostanra már belefásultam a sok nem válaszolásba, a hiábavaló levélírásokba.
Egyébként kérdező, akik itt szeretnének veled ismerkedni, azokkal miért nem szeretnél ismerkedni? Itt is olyan emberek vannak, mint a társkeresőkön, vagy akárhol máshol.
Itt ezen az oldalon a nagy távolság lehet a fő akadály szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!