Lányok nektek bejön az ilyen öltözködés (főleg 16-18 évesek)?
Figyelt kérdés
Nektek bejön, ha egy fiú úgymond elegánsabban öltözködik? Tehát nem az a tipikus deszkáscipő, ülepes gatya meg pulcsik. [link] ilyen kabátot hordok a hidegben, [link] ilyesmi felsőket szoktam hordani (néha inggel, néha anélkül) és persze a színek is változnak, [link] ilyesmi farmerekkel (csak az alját nem szoktam így felhajtani), [link] és ilyen fajta cipőkkel. Én 17 vagyok (feltettem már a kérdést az öltözködés kategóriába is de itt többen vannak és kíváncsi vagyok) :D2014. okt. 22. 19:48
11/15 anonim válasza:
én 20 vagyok, de nekem ez sokkal jobban bejön, mint a swag meg ilyenek :D szóval nekem tetszik az elegáns stílus, de egy 16 évesnek lehet pont nem ez tetszik, nem tudom.
12/15 anonim válasza:
Én sokkal jobban díjazom az efféle és elegánsabb külsőt, mint a divatmajmokat ecsethajjal, ermaksz cipővel és társaival. Viszont ezt a stílust tudni kell viselni, akihez ez nem passzol annak förtelmesen áll, de ha ez a te világod akkor szívdöglesztően is ki tudsz benne nézni :)
Nem csak magadra aggatod a márkákat és beállsz egy 8364. klónnak.
13/15 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, annak küldök képet csak írjatok privátot és hogy melyik megyében laktok!:)
2014. okt. 23. 08:28
14/15 anonim válasza:
Hmm.....nővéremnek az ilyen stílusú pasik tetszenek de ő 20 éves
15/15 anonim válasza:
szerintem az elegánsabb öltöklödés sokkal vonzóbb mint a trógeres :) 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!