Mit tegyek, ha beszélgettem egy csajjal és elutasította a randit mert van barátja?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy csajt randira, (osztálytársam) és elutasította mert van barátja és mindenki mondja hogy felejtsem el, de nem tudom. Nem nagyon kerültem még vele az osztályba beszélgetős viszonyba.... és téma se volt igazán..2014. okt. 22. 16:24
11/15 A kérdező kommentje:
Igen lehetséges, de eddig az életemben ő a második lány aki iránt komolyabban érzek valamit..
2014. okt. 22. 16:40
12/15 A kérdező kommentje:
Olyan lánnyal aki tetszik persze nem írok olyanokat.. vagyis érted.. azzal valahogyan nem vagyok annyira felszabadult mint egy olyannal akivel konkrétan azt írok amit akarok mert nem történik semmi értitek..
2014. okt. 22. 16:47
13/15 anonim válasza:
o a masodik?
hogy leptel tul az elson? probalkozhatnal ugyanazal a modszerrel.
nyugi, a vilag nem dolt ossze, eleg fiatal vagy, lesz meg harmadik meg negyedik is ;)
14/15 anonim válasza:
Teljesen korrekt volt a lány, hogy elmondta. Szerintem ez a minimum! Sok más retekhez hasonlóan megtehette volna, hogy játszadozni kezd veled, szívatni, hülyíteni, de nem tette. Én nagyon tisztelem az ilyen egyenes lányokat! Még mindig jobb, hogy így fáj, minthogy évekig bolondítson, utána meg teljesen leépülnél lelkileg. Szóval fel a fejjel!
15/15 A kérdező kommentje:
Elsőhöz kellett legalább 3 év. És néha még ma is elgondolkodtam azon ami volt. De ő nem volt az osztálytársaM....
2014. okt. 22. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!