Egy nő miért kezdi a sz#rt kavarni, miért feketíti be azt a férfit, aki korrekten elutasította az egyértelmű közeledését?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 15:17
1/8 anonim válasza:
női agy nem egyszerű hiába várod a választ,
engem a csaj reggel dében este fáraszt
kérdezz rá nyíltan talán elmondja,
ha elmondja máris nincs nagy gondja
2/8 RRR válasza:
mert belegyalogoltál az önérzetébe és ezt bosszulja meg
3/8 anonim válasza:
Egy nő akkor se csinál ilyet, ha az önérzetébe lépnek bele, az érzéseibe, ha azt normális emberi módon közölted vele. Ezt olyanok csinálják akik belül éretlenek, azok pedig inkább csak nőiesek, de belül még nem nők igazán szerintem.
23N
5/8 anonim válasza:
Mert önző és gonosz. Úgy gondolja, ha nem lehetsz az övé, másé se legyél!
6/8 anonim válasza:
De hogy tudja befeketíteni, ha nincs mivel? Hazugságokat terjeszt rólad?
7/8 anonim válasza:
Mert bántja az önérzetét! :) Én nem kezdenélek befeketíteni, mert normálisabbnak tartom magam, de tuti a szívem mélyén utálnálak :)
8/8 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, miért kezdte kavarni a sz.rt, ehhez ismerni kellene a körülményeket, esetleg a csaj jellemét… Tőle megkérdezted már? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!