Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak számomra kiábrándító ez?

Csak számomra kiábrándító ez?

Figyelt kérdés
A srác akivel ismerkedem, és azt mondja, hogy érdeklem, valószínűleg azt mesélte rólam egyes haverjainak, hogy én nyomulok rá, már évek óta és én kezdtem neki írni (Nem teljesen biztos, de nagyon úgy néz ki..) A valóság az, hogy ő kezdett el nekem írogatni rögtön azután, hogy kirúgta az exbarátnője. Engem akar beállítani "udvarlójának" csak hogy magát fényezze?

2014. okt. 22. 01:39
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Aludjál...
2014. okt. 22. 01:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Amikor kilencedikes voltam, ugyan ez colt velem. Tetszett egy 11.es srac, ilyen kis nyominger, nem is volt csak egy haverja, aztan elkezdtünk beszelgetni, es kb fel év utan vissza hallottam, hogy en mennyire idegesítő vagyok hogy igy nyomulok :) hallod az ilyenekkel nem kell foglalkozni, az enyémnek az lett a vege, hogy kilencedikeskent jol megaláztam a nagy tizenegyedikest. Most 12.es vagyok, vicces visszagondolni ra

Ne beszélj a gyerekkel tobbet, nem érdemel meg teged. Az ilyen kis gerincteleneket utalom a legjobban

2014. okt. 22. 01:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon látszik milyen szemtelenül fiatalok vagytok még.. Totál gyerekes az, amit a srác csinál, és totál gyerekes az, hogy ezen fennakadsz, és jelentőséggel bír számodra az ilyen hülyeség...
2014. okt. 22. 02:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne jelentősége?

Ír neked valaki, te normálisan visszaírsz, és aztán visszahallod, hogy állítólag te tepersz rá. Igen, ez egy ok arra, hogy kiábránduljon belőle az ember.

És mi az, hogy látszik, hogy milyen fiatal, amiért "fennakad" ezen? Még jó, a párkeresés, ismerkedés mindig is központi téma, és nem csak tinikorban. Ilyesmi fölött nem siklik el az ember csak úgy, és nem értem, miért ne lehetne kisebb gondokkal kapcsolatban is feltenni itt kérdést. Vagy ide már csak az írjon, aki azon akad fenn, hogy vérzett a lyuka, miután kielégítette a fenekét?

L23

2014. okt. 22. 02:38
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es, látom kicsit feltuningoltad magad a válaszomon :-)

nem értek amúgy egyet veled.. Bár ha mérlegre tesszük, sokkal kevésbé gyerekes az, hogy fennakadt az eseten a kérdező, mint az, amit a srác művel.. az brutálgyerekes...

28F

2014. okt. 22. 02:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egyszerűen gyerekes, hanem hazug, gerinctelen és becstelen.
2014. okt. 22. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért ezek erős szavak. A hazug helyett is inkább a füllentőt használnám. Inkább simán gyerekes, öntelt és hülye. Tekintsd láthatatlannak.
2014. okt. 22. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért a hazug, gerinctelen és becstelen jelzők erős túlzások. Fested a körmöd/hajad? Sminkelsz? Hordasz szivacsos melltartót? Ezek is apró csalások, igaz?

Mindazonáltal a kérdésedre felelve: igen, ez valóban kiábrándító.

2014. okt. 23. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Miquel! Nem talált, semmim sincs befestve vagy kifestve! :D Utálom a festegetést.

Ha valaki rólam olyat állít, ami egész egyszerűen nem igaz, az pedig hazudik. Vagyis hazug ember.

2014. okt. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!