Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Ti is így...

Miért van ez? Ti is így vagytok vele? Megváltoztam.

Figyelt kérdés
Volt még egy éve egy srác, akit szenvedélyesen szerettem, de ma már megutáltam. Mióta vele vége, érzem, hogy komolyan nem tudom lekötni magam, szerelmem megoszlik, több pasi tetszik, 2-őt szeretek. Már volt ilyenre példa, hogy kettő tetszett, de most elég érdekes a helyzet. A flört is jobban megy, kicsit könnyelmű is lettem. Élni akarok, nem akarom magam lekötni egy helyre. Ez így marad? Csak lovas pasihoz tudnék igazán hűséges lenni, amennyiben ő is érdeklődik felőlem rendszeresen, különben nem. De boldognak érzem magam, igaz akkor lehetnék még boldogabb, ha nem távkapcsolataim lennének. Hiányzik, hogy nincs mellettem a csávóm.

2014. okt. 21. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Lovas helyett lóvés. Fene vigye el a mobilt.
2014. okt. 21. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
LOVAS igen ezt írtam. Mert imádjuk a lovakat, és ez az életünk...
2014. okt. 21. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is "lovas" vagyok, de nem 4lábún hanem két keréken lovaglok
2014. okt. 21. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
a kérdésre lécci válaszolni!!
2014. okt. 21. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez is hozzá tartozik a kamasz korhoz.
2014. okt. 21. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!