Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányokkal nem szabad túl...

A lányokkal nem szabad túl kedvesnek lenni?

Figyelt kérdés
Én magamat egy normális, jólelkű srácnak tartom, mégsem akar összejönni semmi. Nem viselkedek papucsként, meg semmi ilyesmi. Akiket kiszemelek, később mindig valami tahót választanak inkább, pedig nem azokra a tipikus cicababákra bukok. Két lányt közülük megkérdeztem, hogy őszintén mondják már el, miért őket választották inkább. De ők sem tudták megmondani. Vagy csak nem akarták, nem tudom. De tényleg nem érdemes velük kedvesnek lenni? Többen ezt tanácsolták már nekem.

2014. okt. 20. 22:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Deeeeee, nagyon sok lánynak, nőnek a felszínesség jelenti az értéket. :("

Sajnos ez így van. De azért közel sem mindegyiknek.

És a férfiak egy részéről is elmondható, hogy felszínes értékek alapján választanak nőt.

2014. okt. 21. 00:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Légy férfi és tudd, hogy a nőnek kell rád bekattanni! Ha egy nőt nem tudsz felizgatni, sosem lesz sikerélményed! Várd ki, hogy a nő akarjon, de ehhez férfinak kell lenni! Majd ha a nő kezd el csábítani, akkor leszel férfi! A régiségben mindig a nő kereste meg a férfit, neki csak a nő boldogítása volt a dolga! Ma a nők olyan okosak, ahelyett hogy odatennék magukat a pasinak és hagynák, hogy jól megkeféljék őket!
2014. okt. 21. 02:47
 23/24 anonim válasza:
én rájöttem,hogy a külső az alap, magasnak, széles vállúnak kell kinézni külsőre ez a minimum és nedvesednek tőled a lányok, aztán csak jó szöveg és bátorság, magabiztosság kell, ami nem neéz ilyen küls adottságokkal, de én tudom, hogy bénák az adottságaim, így már kedvem sincs kezdeményeni vagy, ha kezdeményezek is parázok a külsőm miatt, hisz tudom, nem vagyok külsőre egy álompasi távolról sem, sőt! mondjuk én igyekszem kevésbé szép lányoknál próbálkozni ezért is, de hát ők is ugyanúgy működnek mint a vonzóbb csajok
2014. okt. 21. 04:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen. Meg kell találni a középutat a rendes srác és a bunkó között. Bár ha a két végletet nézzük még úgy is a bunkó a kelendőbb.
2014. okt. 21. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!