Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányokkal nem szabad túl...

A lányokkal nem szabad túl kedvesnek lenni?

Figyelt kérdés
Én magamat egy normális, jólelkű srácnak tartom, mégsem akar összejönni semmi. Nem viselkedek papucsként, meg semmi ilyesmi. Akiket kiszemelek, később mindig valami tahót választanak inkább, pedig nem azokra a tipikus cicababákra bukok. Két lányt közülük megkérdeztem, hogy őszintén mondják már el, miért őket választották inkább. De ők sem tudták megmondani. Vagy csak nem akarták, nem tudom. De tényleg nem érdemes velük kedvesnek lenni? Többen ezt tanácsolták már nekem.

2014. okt. 20. 22:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
6%
Nyájasnak kell lenni és csúszik le a bugyi...:P
2014. okt. 20. 22:35
 2/24 anonim ***** válasza:
8%
Hát jó eséllyel csatlakozni fogsz a nőgyűlölőkhoz.Normális vélemébny akarsz hallani vagy a gyűlölködők megerősítéséért jöttél?
2014. okt. 20. 22:37
 3/24 A kérdező kommentje:
Normálisakat, természetesen.
2014. okt. 20. 22:38
 4/24 anonim ***** válasza:
47%

a nőkkel jóban kell lenni,

mert náluk van az összes p*nci..

2014. okt. 20. 22:39
 5/24 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem csak rossz helyen keresel. Én például a kedves, jólelkű srácokat sokkal jobban kedvelem, mint a parasztokat. És azt hiszem rajtam kívül sok lány van még így ezzel.
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg itt is a bizonyos mágikus határozottság, magabiztosság, kisugárzás van a dolog mögött. Azt kéne főbelőni, aki a nők gondolkodását tervezte.
 7/24 anonim ***** válasza:
28%
2-es vagyok akkor ok.Van olyan lány akivel így kell bánni,de nem az összessel,sok normálisat ismerek,akikkel normálisan lehet beszélni.Ha nem leszel kedves akkor köszöntsd a magányt,és a nőgyűlölőséget.Attól hogy egyesek egy darab fekáliánál nem érnek többet,neked nem kell lesüllyedned.
2014. okt. 20. 22:40
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Arra azért felelhetne néhány nőszerű kezdemény, hogy a teljesen átlagos lányok is miért csinálják ezt, hogy lelépnek egy kigyúrt, tapló, BMW-s bunkóval? Sajnos elég rossz reflektálás, hogy rossz helyen keresünk, mert mindenhol ez történik, és sajnos nagyon-nagyon sok, teljesen normális férfitársam jár így, hogy hoppon marad.
2014. okt. 20. 22:42
 9/24 anonim ***** válasza:
93%

Kedvességgel maximum barát lehetsz náluk,ha valahogy még ki is nézel külsőre.Én világéletemben kedves voltam,de semmit nem értem el vele,egyik lány sem értékelte,sőt...inkább megalázásokat és elutasításokat kaptam érte sorban...

23/F

2014. okt. 20. 22:42
 10/24 fahéjas Alien ***** válasza:
48%

A túl kedvesség nem kifizetődő, ez olyan körülbelül, mint amikor sétálsz vagy igyekszel valahova egy forgalmas úton, majd odajönnek hozzád telibe vigyorral mindenféle értékesítők és rád akarják sózni a kacatjaikat...

Az ismerkedés meg nem erről szól, hanem valami kölcsönös ide-oda játékos lépegetésből, kóstolgatásból, mint egy társasban. -s mindeközben jól érzik egymást a felek.

2014. okt. 20. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!