Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok a fiú-lány...

Mit gondoltok a fiú-lány barátságról?

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 14:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Létező jelenség.
2014. okt. 20. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
létező dolog még ha sokak nem is fogadják el...
2014. okt. 20. 14:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát én biztos vagyok benne, hogy az egyik fél mindíg többet akar. Ha nem is azonnal, de ha elmélyül a barátság és a párkapcsolatukban fellépő problémákat vagy szerelmi bánataikat már egymással beszélik meg az valószínű, hogy előbb utóbb egymáshoz fogja őket vezetni.
2014. okt. 20. 14:20
 4/15 fahéjas Alien ***** válasza:
Azt, hogy létezik, csak nem mindenki képes elvonatkoztatni a nemi különbözőségekből adódó ellentétektől, illetve párhuzamoktól. - így lehetnek érdekes végkimenetelek.
2014. okt. 20. 14:24
 5/15 anonim ***** válasza:

Létező de meglehetősen egyoldalú jelenség az esetek többségében. Egyik fél nem akar a másikkal járni, így lesz barátság.

Illetve, ha ketten már szexeltek vagy jártak egymással de rájöttek, hogy nem működik akkor lehet még barátság.

2014. okt. 20. 14:45
 6/15 anonim válasza:

Tökéletesen lehetséges!!

Nekem van egy ilyen fiubaratom eddig teljesen baratkent tekintettem ra de az utobbi idoben észrevettem hogy igazából tetszik nekem kicsit erdekes hogy csak most mert régóta ismerem . Oviba. Altba egyutt hülyültünk mindig

Es azthiszem most kezembe veszem az irányítást .

Szerintem ha van valaki meg ilyen cipoben az nyugodtan probalja meg :)

18/L a "baratom" is 18

2014. okt. 20. 15:16
 7/15 anonim ***** válasza:
16 év ismeretség után sem zúgtam bele a srácba, ő sem belém, szóval úgy vélem, létező dolog :D
2014. okt. 20. 17:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem tudsz róla utolsó.
2014. okt. 20. 17:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja, szinte biztos, hogy az élettársa mellett álmatlanul forgolódik, mert valójában engem akar. Hadd ismerjem jobban, kérlek :)
2014. okt. 20. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekemis van ovis korom óta ismert lánybarátom, és senki nemakar többet :) (17/F 18/L)

Meg am is csak lány barátaim vannak :)

2014. okt. 20. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!