Volt már olyan, hogy szégyellted azt a lányt akit kedveltél, és nem mertél találkozni vele a barátaid előtt?
Húha hát sajnos többször előfordult az ilyen velem. Pl. nem mentünk sehova, ha mentünk is, bizonyos helyeket kerülni kellett, de nem mondta meg miért. Soha nem jött be velem vásárolni, inkább a kocsiban ült. Nem vitt el hazáig, hanem a szomszéd utcából kellett gyalogolnom még megpakolva is. Ha facebookra kitettem egy képet (amikor már kb 2 éve együtt voltunk) amin ketten vagyunk, de abból nem jött le hogy közünk is van egymáshoz, azt azonnal le kellett vennem. Azzal magyarázta, hogy megsértettem a személyiségi jogait. Amikor meg egy csaj barátja tett ki kettőjükről ölelkezős képet, ahhoz még kommentelt is, hogy milyen jó kép. Nem mentünk soha kézen fogva, mert ő nem akarta, hogy mindenki minket nézzen. Nagybevásárlás, Tesco....6-7 teli szatyor, 6os ásványvíz...felajánlotta, hogy eljön értem, de a benzinkútig vigyem el a cuccot, mert ő nem jön oda a bejárathoz a kocsival.
A másiknak azért voltam gáz, mert az én nevem előtt nem volt Dr. Ugyanis ő orvosi egyetemet végzett, és az ő köreiben nagyon fontos az a 2 betű. Ha mesélt vkiről, aki szintén Dr. volt, akkor külön kiemelte, hogy az most orvos, jogász, vagy egyéb. A családja meg a haverjai előtt ciki volt, hogy én alsóbbrendű vagyok náluk. Amikor összefutottunk ismerőssel, csak dadogott össze vissza amikor arra került sor, hogy ki vagyok, és közben szakadt róla a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!