Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon szép lány vagyok, de...

Nagyon szép lány vagyok, de nagy a melludvarom. Emiatt nem merek ismerkedni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mások szerint gyönyörű vagyok, magas, vékony, modellkedésre is felkértek már. Nagyon sok pasinak bejövök, de egyikkel sem merek komolyabb kapcsolatot kialakítani, mert rettegek, hogy ha levetkőzöm, emiatt otthagynak majd. Lassan beleőrülök ebbe. :( Segítsetek...

2014. okt. 19. 15:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Úgyse látták még olyan sokan hogy mindenki felismerje. :D Gondolom...:D
2014. okt. 19. 15:42
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Nincs elszállva magátok - csak tudja, hogy jól néz ki. sok férfi azon siránkozik, hogy önbizalom hiányos a nője. Bezzeg ha tisztában van magával egyből felszínes, egoista fapcssa lesz. Jól van, puszi a pocidra.

Itt többről van szó, mint egy nyamvadt bimbóudvar. Adott egx csinos nő - aki természetesen ilyen szerencsés. És annak ellenére, hogy magában is gyönyörű, nem tartja magát Elég Jónak. Miért? Miért van ez?

Mindenki azt hiszi, a szép embereknek nincsenek félelmeik, nincsenek pszichés gátjaik, pedig... Pedig a szomorú igazság az, hogy ugyanúgy hajszolják a tökéletességet - szokszor maximalisták; elégedetlenek magukkal. Mindezt azért mert, van egy nyamvadt szépség sztenderd, ami olyan ideális (ennél fogva elérhetetlen) képet állít elénk, emberek elé, amibe (majdnem) mindenki belebetegszik. Hatalmas iparok nyugszanak azon, hogy lerombolják az önbizalmat. Ilyen-olyan bőrfeszesítő, öregedést gátló krém, ilyen-olyan diéta, ilyen-olyan smink, fogfehérítés, alakformálógép, fogyasztó tabletta, cikkek az alakodhoz és/vagy korodhoz illő öltözködésről, szőrtelenítés, barnítókrém, szolárium, implantátum, szépítő műtét, hajerősítő sampon, testápoló a tökéletesen puha bőrért... Nem veszitek észre, hogy azon munkálkodnak, hogy mindenki szarul érezze magát (aka nem elég jónak) és mindenkit tönkretegyenek? Sosem leszel megfelelő nekik - nem, abból nem fognak meggazdagodni, ha tudod, mennyit érsz és van önbizalmad.

Vajon, ha lenne valakid, aki úgy beszélne veled, ahogy Te saját magaddal néha, meddig lennétek barátok?

Ne hagyd magad. Ne csak a rosszat keresd, értékeld, amid van. Ne akarj tökéletes lenni - az úgyis unalmas. Maradj emberi. :-)

2014. okt. 19. 15:46
 23/38 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted a képet. :)
2014. okt. 19. 15:51
 24/38 anonim ***** válasza:

női szemmel én is megnézném!

23L

2014. okt. 19. 16:30
 25/38 anonim ***** válasza:
szia. nekem is küldhetsz és akkor én is értékelnélek. de szerintem biztos szép.
2014. okt. 19. 16:33
 26/38 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz. Őszinte leszek.
2014. okt. 19. 17:15
 27/38 anonim ***** válasza:

Szerintem a mell formájától, méretétől is függ (arányok) hogy valóban akkora-e?

Lehet, hogy ez csak egy hamis vízió.

Mondjuk, ha ide felteszed (arc nélkül!) akkor több választ kapsz, és több véleményt... Semmivel sem "kockázatosabb"...

(Hogy várhatsz el komoly véleményt, ha csak sejteni lehet hogy miről van szó?)

2014. okt. 19. 17:27
 28/38 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy de a párom így is szereti! Aki igazán szereti a másikat, azt ilyen apró dolog nem fog zavarni
2014. okt. 19. 17:33
 29/38 anonim ***** válasza:
nekem is jöhet a kép! :) szerintem nem gond az ilyen, én mondjuk szeretem is, persze ha nem túlzott mértékben nagy :) 20/F
2014. okt. 19. 20:43
 30/38 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, akkor nekem is küldhetsz képet.

20L

2014. okt. 19. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!