Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon szép lány vagyok, de...

Nagyon szép lány vagyok, de nagy a melludvarom. Emiatt nem merek ismerkedni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mások szerint gyönyörű vagyok, magas, vékony, modellkedésre is felkértek már. Nagyon sok pasinak bejövök, de egyikkel sem merek komolyabb kapcsolatot kialakítani, mert rettegek, hogy ha levetkőzöm, emiatt otthagynak majd. Lassan beleőrülök ebbe. :( Segítsetek...

2014. okt. 19. 15:14
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
54%

hmmmmm engem is érdekelne milyen az a "nagy". Bár van elképzelésem.

Kár ezen örlődnöd. 1. Úgy sem fog változni 2. Semmi baj nincsen vele, nagyon is szépre tippelek :)

2014. okt. 19. 15:27
 12/38 anonim ***** válasza:
Nekem még tetszene is a nagy bimbó udvar szóval ha tényleg szép dekoratív csaj vagy ez csak előny és bejön nekem,kényeztetném ;)
2014. okt. 19. 15:29
 13/38 A kérdező kommentje:
Húha, nem gondoltam volna... azt hittem, olyan válaszokat fogok kapni, hogy húzzam le magam a wc-n... viszont nem tudjátok, milyen... kaptam üzeneteket, hogy küldjek képet róla, de nem merek :(
2014. okt. 19. 15:33
 14/38 anonim ***** válasza:
48%

háát ha ennyire "extrém", szerintem mind kíváncsiak vagyunk rá.

De erős a gyanúm, hogy egy szép mellet kapnánk.

Fejben tégy rendet!

2014. okt. 19. 15:34
 15/38 A kérdező kommentje:
na jó, hát küldök képet, de csakis az arcom nélkül és csakis privátban :)
2014. okt. 19. 15:36
 16/38 anonim ***** válasza:

oké, küld.

Megígérem, hogy őszinte értékelést adok.

2014. okt. 19. 15:38
 17/38 anonim ***** válasza:
Nincs semmi meglepő a válaszokon, itt kiéhezett kisfiúk és vén szüzek csorgatják a nyáluk és kérnek képet attól, aki a legminimálisabb részben nőneműnek feltételezhető. Ha nem szeretnéd egy nap viszont látni magad ill. A melled a neten azt javaslom ne küldj képet, sok itt a perverz.
2014. okt. 19. 15:38
 18/38 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt tényleg látni kéne mert így nehéz megmondani. Ha akarsz küldhetsz képet és mondok véleményt. :)
2014. okt. 19. 15:39
 19/38 A kérdező kommentje:
hát ha az arcom nincs a képen, nem sok bajom lehet belőle, nem igaz? vagy igen?
2014. okt. 19. 15:41
 20/38 anonim ***** válasza:
Nem lehet,küld nyugodtan mostmár felcsigáztál tényleg érdekel naaaa ;)
2014. okt. 19. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!