Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most mit tegyek 2X évesen, ha...

Most mit tegyek 2X évesen, ha egyetlen nő se érintett meg az életem során?

Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Ne hazudj! Vagy talán apád szült meg téged?
2014. okt. 19. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Menj k#rvázni aztán kezdj magaddal valamit.
2014. okt. 19. 13:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Ő az anyám,ne legyetek már betegesek.
2014. okt. 19. 13:33
 4/13 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni.Várd,hogy eljöjjön az az idő,amikor megváltoznak a dologk.Azt mondják,hogy senki sem kerülheti el a végzetét.Én lassan 3X leszek,de eddig csak egyszer voltam szerelmes.Szerintem nincs ezzel semmi baj.
2014. okt. 19. 13:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Először is gondolkozz el azon, hogy miért van ez? Mit lehetne változtani? Van olyan aki bejön? Kezdeményezel nála? Tudsz viselkedni emberek között? Ha kikosaraznak, próbálkozol másnál?
 6/13 anonim ***** válasza:
semmi különöset. ne add fel, közben próbáld élvezni az életed. ne ez legyen az egyetlen életcélod
 7/13 anonim ***** válasza:
annyira rossz életű van pedig,nem igaz hogy nem találsz egyet se.
2014. okt. 19. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
és a buszon, a tömegben se érintett meg soha egy nő?
2014. okt. 19. 13:50
 9/13 anonim ***** válasza:
38%

Siránkozás helyett gondolkodj el egy kicsikét azon, hogy te milyen vagy, lehetne-e ezen változtatni, milyen csajoknál próbálkoztál eddig, mi volt az, ami miatt mégis kudarccal végződtek ezek a kapcsolatok/próbálkozások. Próbáld meg az eddigieket összegezni, levonni a következtetéseket, és változtatni a dolgokon.

Lehet, hogy még nem jött el az az idő, hogy szerelmes légy és megtaláld az igazit, de ami késik az nem múlik, szokták mondani. Ne csüggedj, menj szórakozni, bulizni, éld az életedet! :) És lehet, hogy a legváratlanabb pillanatban rá fogsz találni a megfelelő lányra. :)

2014. okt. 19. 13:58
 10/13 anonim ***** válasza:
légy nyitott, merj ismerkedni, és ne kövesd el azt a hibát, hogy minden nőre potenciális "feleségjelöltként" tekintesz :D az önbizalom a legfontosabb!! és ne keseregj! ;) arra nem gerjednek a lányok :D
2014. okt. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!