Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én érzem azt, hogy a mai...

Csak én érzem azt, hogy a mai világban kevesebb lett a személyes érintkezés? Gondolok például egy ölelésre, ami piszkosul hiányzik.

Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 21:10
1 2
 1/14 Buford Tannen ***** válasza:
Elég szomorú,de így van.
2014. okt. 18. 21:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Én megölelek szivesen.
2014. okt. 18. 21:13
 3/14 October15 ***** válasza:

Most miért sírsz.. a múltkor se böktél vissza facen.. :D

Kb így tudnám leírni a jelenséget..

2014. okt. 18. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Néha van ilyen érzésem, bár tényleg csak néha.
2014. okt. 18. 21:14
 5/14 RRR ***** válasza:

nem csak te

és sajna rohamosan csökken az a pici is

2014. okt. 18. 21:15
 6/14 anonim ***** válasza:
ezért tartom gáznak a netes társkeresőket
2014. okt. 18. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Abszolút jól látod. Ennek oka a túl fejlett technlógia. Einstein is megmondta ezt. 10-20 év, és mindenki úgy fog sörözni egy társaságban is, hogy egymásra sem néznek, csak az okostelefonra :(
2014. okt. 18. 21:16
 8/14 A kérdező kommentje:
De most komolyan ez van a sörözésnél is. Sőt én igazából olyan lányt nem is nagyon választok akinél azt látom, hogy csak a telefonja létezik. Én mindig is bújós típus voltam.
2014. okt. 18. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy lehetőség van, hogy Te elkezded megcselekedni ami neked hiányzik! Mert egyetlen módja van annak, hogy amit szeretnénk megvalósulva látni az megvalósuljon, hogy elkezdjük azt csinálni! Én is ezt teszem, időnként embereket meglepek vele, de nem érdekel, mert tudom, hogy szeretetből teszem és akit megölelek az is csak nyer vele!
2014. okt. 18. 21:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez is igaz, bár legtöbbször hülyén veszi ki magát, mert megöleltem múltkor egy lányt, és megkérdezte, hogy akkor most ráhajtottam?:D
2014. okt. 18. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!