Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Segítene valaki? Csók a téma.

Küldjüzit kérdése:

Segítene valaki? Csók a téma.

Figyelt kérdés
Szóval, 14 éves fiú vagyok, sosem csókolóztam, és görcsösen félek, hogy hogyan kell majd csinálni, mit tegyek stb...és szinte úgy érzem, hogy elvárják tőlem a "jó" ELSŐ csókot mivel állítólag helyes vagyok..lehet ennek valami oka egyáltalán, miért izgulok ennyire? Annyi lányt ismerek aki legalább egyszer csókolózótt, kérdeztem tőlük hogyan csinálták stb, stb, de mindegyik mást mondott, illetve ugye pont a fiúknak kellene kezdeményezni..(emellé persze még az a félős típus is vagyok). Tehát megköszönném ha valaki leírná hogyan is nézne ki egy csók(ha lehet ne vmi hivatalos oldalról kimásolva, inkább saját tapasztalat) valamint hogy miért félek ennyire...

2014. okt. 18. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ôk mást-mást momdtak miért hiszed, hogy itt ugyanazt fogja mindenki? :) Jönni fog magától. ;)
2014. okt. 18. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Na ez amitol en falra masznek. "Jon magatol" hat akkor en sosem csokoloztam volna.

Az a lenyak ha ugy erzed akkor csinald meg nyugottan. Eleg ha siman megpuszilod a szajat s majd utanna. Nem muszaj egybol nyelvessel.

Amugy van baratnod?

2014. okt. 18. 18:52
 3/5 anonim válasza:

Tényleg jönni fog magántól aggódj! Természetes hogy félsz :) és nálam úgy volt hogy akartam az arcára adni egy puszit randi végén és megfogta az arcom az egyik kezével és picit maga felé fordította és nyomott egy puszit a számra :) ne aggódj. Csak tedd meg ha úgy érzed ez rendben van! :)

》14/L《

2014. okt. 18. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat:) nincs barátnőm.

igen általában én is falra mászok attól, hogy "jön magától":D

meg kínosnak is kezdem érezni már hogyha téll mindenki helyesnek tart (én ezt vmiért nem igazán látom így) akkor miért pont nekem nem volt még soha részem ilyen élményben? tényleg körkörösen a legjobb, lassan?:D:)

főleg attól félek hogyha olyan lánnyal fogok csókolozni először akinek már van tapasztalata:)

2014. okt. 18. 19:01
 5/5 anonim válasza:

Ugyan ez volt velem is...

Sztem sokan félnek az első csóktól, de SZERINTEM nem nagy dolog.

Én 14 voltam mikor először csókolóztam, ott voltam a barátnőmnél filmet néztünk, ott ült mellettem, egymásra néztünk azt várta, hogy közeledjek, de ez nekem nem esett le, hogy pontosan mit akart...XD

És egyszer csak megtörtént, lehet, hogy valakinek mås a véleménye, de

Szerintem azért függ még a lånytól is, nem mindegy hogy a barátnőddel aki szeret es te is szereted, vagy olyannal, akuinél csak azt gondolod, hogy "júj csak legyek túl rajta"

Csak legyél természetes és NE izgulj rá!

2014. okt. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!