Segítene valaki? Csók a téma.
Na ez amitol en falra masznek. "Jon magatol" hat akkor en sosem csokoloztam volna.
Az a lenyak ha ugy erzed akkor csinald meg nyugottan. Eleg ha siman megpuszilod a szajat s majd utanna. Nem muszaj egybol nyelvessel.
Amugy van baratnod?
Tényleg jönni fog magántól aggódj! Természetes hogy félsz :) és nálam úgy volt hogy akartam az arcára adni egy puszit randi végén és megfogta az arcom az egyik kezével és picit maga felé fordította és nyomott egy puszit a számra :) ne aggódj. Csak tedd meg ha úgy érzed ez rendben van! :)
》14/L《
köszi a gyors válaszokat:) nincs barátnőm.
igen általában én is falra mászok attól, hogy "jön magától":D
meg kínosnak is kezdem érezni már hogyha téll mindenki helyesnek tart (én ezt vmiért nem igazán látom így) akkor miért pont nekem nem volt még soha részem ilyen élményben? tényleg körkörösen a legjobb, lassan?:D:)
főleg attól félek hogyha olyan lánnyal fogok csókolozni először akinek már van tapasztalata:)
Ugyan ez volt velem is...
Sztem sokan félnek az első csóktól, de SZERINTEM nem nagy dolog.
Én 14 voltam mikor először csókolóztam, ott voltam a barátnőmnél filmet néztünk, ott ült mellettem, egymásra néztünk azt várta, hogy közeledjek, de ez nekem nem esett le, hogy pontosan mit akart...XD
És egyszer csak megtörtént, lehet, hogy valakinek mås a véleménye, de
Szerintem azért függ még a lånytól is, nem mindegy hogy a barátnőddel aki szeret es te is szereted, vagy olyannal, akuinél csak azt gondolod, hogy "júj csak legyek túl rajta"
Csak legyél természetes és NE izgulj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!