Hol tudok olyan fiúval ismerkedni akinek "laza" stílusa van? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Budapesten lakok szórakozóhelyeken inkább az ilyen mostani bzis divatnak megfelelő fiúk vannak, nem mintha nagy elvárásaim lennének külsőleg, az a lényeg hogy tudjak vele beszélgetni de mégis én nemaza típus vagyok aki buliruha és magassarkú, inkább csőnadrág és edzőcipő plusz farmerdzseki. szeretem én is a divatot de inkább ezt az elvontabb street stílust (nike pulcsi - nem most nem arra célzok hogy csak ez a jó csak azért írtam így hogy akinek ködös a fogalmazásom legyen elképzelés- s deszkás cipő szóval semmi extra). 20 éves vagyok egyébként.2014. okt. 17. 23:25
11/12 anonim válasza:
próba szerencse, írok :D ( 8. válaszoló vagyok)
12/12 A kérdező kommentje:
oke:D
2014. okt. 17. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!