Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudok olyan fiúval ismerke...

Hol tudok olyan fiúval ismerkedni akinek "laza" stílusa van? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Budapesten lakok szórakozóhelyeken inkább az ilyen mostani bzis divatnak megfelelő fiúk vannak, nem mintha nagy elvárásaim lennének külsőleg, az a lényeg hogy tudjak vele beszélgetni de mégis én nemaza típus vagyok aki buliruha és magassarkú, inkább csőnadrág és edzőcipő plusz farmerdzseki. szeretem én is a divatot de inkább ezt az elvontabb street stílust (nike pulcsi - nem most nem arra célzok hogy csak ez a jó csak azért írtam így hogy akinek ködös a fogalmazásom legyen elképzelés- s deszkás cipő szóval semmi extra). 20 éves vagyok egyébként.
2014. okt. 17. 23:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van Nike pulcsim:3
2014. okt. 17. 23:27
 2/12 anonim ***** válasza:
20 évesen nem nőttél még ki ilyesmikből? :/
2014. okt. 17. 23:27
 3/12 October15 ***** válasza:
Laza vagyok mint a darált medúza.. am nem azért de elég sovány infó csomagot hintettél ide :D ha annyiból kell kiindulni, hogy úgy öltözöl mint a nemlétező öcsém akkor asszem nem vagyok célközönség :D. [amúgy a magassarkú, hogy jött ki ?:D azért elég nagy rés tátong a lezbi szett és a ribi között :D.] Avart érzek az erdőben..
2014. okt. 17. 23:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Telefonról írtam most jöttem géphez, egyébként a helyesírásommal mi a baj?:) Igen a tagolás hagy némi kivetnivalót magában de inkább ez mint, hogy a muszájt ly-vel írjam :)
2014. okt. 17. 23:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Azért kb ennyit írtam mert még ennyi infónak megfelelő fiút sem látok sehol.:DDDD Fujj azért lezbi stílusom nincsen eléggé adok magamra öltözködésben viszont a komolyabb ruhák nem jönnek be, szoknya stb, szóval az ilyen nagyon lányos :D persze ahogy írtad lezbidivat sem > bőpólók reppernadrág etc.

Amúgy nem nem nőttem ki ebből ez jön be a sportosabb stílus.

2014. okt. 17. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Cső spanci

Hagyd ma a süket vakert

Inkabb tekerj egyet

Na csakkany

Ez eleg laza volt?

2014. okt. 17. 23:34
 7/12 anonim ***** válasza:

most írhatnám hogy "na itt vagyok", de így vakon nem sokra megyek vele:) amúgy helyileg utcán buszon stb, vagy olyan szórakozóhelyeken ahová nem díszb*zik járnak de ebből egyre kevesebb van. és ne aggódj a "laza stílusú" fiúk meg a magad fajtákat keresik (csak nem találják)

20/F

2014. okt. 17. 23:34
 8/12 A kérdező kommentje:
jólvan akkor smoking rollozz:D
2014. okt. 17. 23:35
 9/12 A kérdező kommentje:
utolsó ha szeretnél beszélgethetünk:D
 10/12 anonim ***** válasza:
Általában feszes agresszív a stílusom, bár alkalmazkodva az asztalhoz átmegyek laza agresszívbe is. Online meg q laza és q agresszív vagyok, képes vagyok 45s-re mindent betolni.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!