Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti képesek volnátok egy...

Fiúk! Ti képesek volnátok egy ilyen mentalitású és stílusú lánnyal járni, összebarátkozni? (kép lent)

Figyelt kérdés

A szöveg a lényeg benne:

[link]

2014. okt. 17. 17:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit kattant. Mindenesetre nem hinnám, hogy kapcsolatra potenciális személy elég sok embernek.
2014. okt. 17. 18:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most sok fiú/lány érzi fiatalon, hogy nem találta meg még a párját és emiatt szomorú, de fordul majd a kocka. Ez a kis ribi 40 felett a kutyának sem fog már kelleni, mert a szépség múlandó, a milliomos pasijai majd mennek az új hús után. Addigra meg a normálisaknak már családjuk lesz és ha van egy kicsit érzékük is hozzá akkor boldogok lesznek. Én az ilyet csak szánni tudom.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, egy nőben a szépség csak egy tulajdonság a sok közül. Ha a többi nem klappol és nem értjük meg egymást akkor eszembe sem jutna mégcsak megdugni sem, nem még járni vele.

25/F

2014. okt. 17. 18:16
 13/21 anonim ***** válasza:
kalap sz@r ... fúúúúj
2014. okt. 17. 18:32
 14/21 TallandThin Boy ***** válasza:
100%
Ilyen ember komolan létezik? Ja, rosszul írtam, ez nem ember, féreg.
2014. okt. 17. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a kedves, szerény, aranyos, okos lányokat szeretem, a szilikon ciciket pedig nagyon természetellenesnek tartom. Ez a nő beképzelt, önző, és ostoba, ráadásul szerintem önerőből a szép arca nélkül semmire nem menne az életben. Az ilyen nő egyetlen dologra jó prostituáltnak, már akinek van ehhez gusztusa, nekem nincs.

24F

2014. okt. 17. 18:35
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk a stílusa nem tetszik, de én (ha nem c*lány), akkor bosszúbol lenyomnám a lőcsöt a torkán! Az ilyen hülye p*csáknak jó mélyre le kell nyomni!
2014. okt. 17. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A 12-es válaszolónak egyébként nagyon igaza van. Ha ennek a csajnak lenne egy csöpp esze visszavenne az arcából és keresne magának valami gazdag balekot aki elveszi és a váláskor kisemmizhetné. ez az egyetlen karrieropciója az életben, de neki az arcára van írva az, hogy csak szexre jó és önmagán kívül semmi nem érdekli.

Most egy darabig még jó neki, de nagyon gyorsan ki fog égni, és apadni fognak a pénztárcák, az igények viszont maradnak. Amilye most van, azt nagyon gyorsan fel fogja élni. Szerintem negyven körül ténylegesen árulni fogja bagó pénzért az út mellett azt ami a testéből megmaradt.

2014. okt. 17. 18:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Öt gyerekkel, csak gyerektartásból, valóban a 6-os úton van esélye. Vagy 40 körül már ott se!
2014. okt. 17. 19:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
csak azt nem értem, hogy kik nyáladzanak rá, mert nyilván nem magától lett ekkora arca
2014. okt. 17. 19:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Az ilyenekre leginkább a közismert k*rógépek, bűnözők, illetve a c*-ok nyáladzanak. Persze az AIDS, 5 gyerek, illetve a 'lány" korai halála lehet ezen rendszeres éjjeli kalandok eredménye!
2014. okt. 17. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!