Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknál miért divat a...

A lányoknál miért divat a hazudozás?

Figyelt kérdés
Volt már pár lanyhoz szerencsém,de még nem volt olyan,akinél ne derült volna ki, hogy ha nem nagy dologban is,de ne hazudott volna. Pl: nem érek rá mer vásárolni kell menni anyával,de közbe semmi dolga,aztán volt aki szakítás előtt napokig addig hazudott,amíg saját magát se tudta követni.. Miért nincs az ilyenekben gerinc,és tartsa egyenesen őket? Vagy csak en botlottam pont ilyenekbe folyton?

2014. okt. 17. 17:30
1 2
 1/11 anonim válasza:

mert ezt tanulták az oviban

szappant a szájukba!

2014. okt. 17. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Korán van még az uszításhoz, gyere vissza este 8 fele, akkor másznak ide azok a trollok, akik felülnek a legutolsó provokatív kérdésnek is.
2014. okt. 17. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Most kezdjem el sorolni, hogy nekem miket hazudoztak pasik?

Idióta... nem egy egész nemhez, hanem bizonyos személyekhez kötődik a hazudozás.

2014. okt. 17. 17:33
 4/11 anonim válasza:
100%

Sajnos apróbb dolgokba én is hazudtam a barátomnak nem tudom milyen felindulásból (pl.: több fiút mondtam neki akivel lefeküdtem közbe előtte csak 2 volt... nem akartam h naivnak higyjen persze butaság volt tudom csak nem gondoltam át, féltem hogy átver)

Mindegy:( Ha olvassa nagyon sajnálom :(((((

2014. okt. 17. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

Én leginkább csak otthon szoktam hazudni, ha valamit el akarok érni.

Bariknak és barinőknek szinte soha.

Ha baj van inkább csöndbe maradok, de nekik nem hazudok.

Átlagosan meg akkor hazudok, ha az egyszerübb, nem kell az igazság miatt magyarázkodni, szóval praktikusabb akkor a hazugság. ^^

2014. okt. 17. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Hiába gondoljátok provokatívnak sajnos nekem is ilyen csajokhoz volt szerencsém. És engem is érdekelne hogy miért, mire jó?
2014. okt. 17. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Össze vissza hazudozni tényleg nem szép, de szerintem kis dolgokban mindenki hazudik.

Velem is volt már olyan hogy azt mondtam hogy tanulok közben meg ugyan úgy itt ültem a gép előtt, de a szándék meg volt az meg nem is baj ha nem lógok egész nap a barátom nyakán. Nem akarom hogy már csak kényszerből beszélgessen velem facen, mindenkinek kell egy kis szabad tér, szóval inkább hagyom hogy csináljon amit akar.

Olyat is hazudtam már hogy megyek aludni, pedig még ébren voltam. Nekem tanulni kellett azt viszont nem akartam hogy ő is itt virrasszon mellettem, és ha én lefekszek akkor ő is.

Olyat is mondtam már hogy egyedül voltam lent pedig találkoztam a volt pasimmal, de teljesen lényegtelen dolog miatt öt percre összefutottunk, fölösleges lett volna hogy ez miatt féltékeny legyen vagy többet képzeljen bele az egészbe.

Meg persze vannak kegyes hazugságok is. És nagyon sokszor azt hisszük, hogy azzal jót teszünk ha kis dologba hazudunk, persze a végén kiderül hogy a másiknak nagyon rosszul esett. De nem direkt csináljuk. Legalább is én a magam nevébe beszélek, nagyon sok csaj tényleg gerinctelen féreg.

2014. okt. 17. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Eszre kell venni azokat, akik hazudnak és el kell gondolkodni, meg éri-e vele barátkozni. A kegyes hazugsággal egyet értek, de nem mindegy miért kell valamit ferditeni. Azt nagyon nem szeretem, mikor egy történetnek utóbb több vége is van.
2014. okt. 17. 17:50
 9/11 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én is ezt tapasztaltam 24 év alatt. Tök mind1, hogy kis vagy nagy dologról de hazudnak. S rá fogják, hogy elfelejtik vagy nekünk akarnak jót. Nekem az a jó ha őszinte akkor?! Sajnos tényleg ez a nagy többségről a tapasztalat...
2014. okt. 17. 17:59
 10/11 A kérdező kommentje:

Én a tapasztalataim alapján azt kell mondjam,hogy amelyik "kis" dologban hazudik,az nagyban is fog..sajnos.

Nincs itt semmiféle uszitás,vagy provokálás,sajnos ez a tény úgy látszik..nagyon óvatosnak kell lenni,de az se megoldás,ha kémkedsz,hogy vajon ez-meg az igaz e,vagy sem..

Kár

2014. okt. 17. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!