A lányoknál miért divat a hazudozás?
mert ezt tanulták az oviban
szappant a szájukba!
Most kezdjem el sorolni, hogy nekem miket hazudoztak pasik?
Idióta... nem egy egész nemhez, hanem bizonyos személyekhez kötődik a hazudozás.
Sajnos apróbb dolgokba én is hazudtam a barátomnak nem tudom milyen felindulásból (pl.: több fiút mondtam neki akivel lefeküdtem közbe előtte csak 2 volt... nem akartam h naivnak higyjen persze butaság volt tudom csak nem gondoltam át, féltem hogy átver)
Mindegy:( Ha olvassa nagyon sajnálom :(((((
Én leginkább csak otthon szoktam hazudni, ha valamit el akarok érni.
Bariknak és barinőknek szinte soha.
Ha baj van inkább csöndbe maradok, de nekik nem hazudok.
Átlagosan meg akkor hazudok, ha az egyszerübb, nem kell az igazság miatt magyarázkodni, szóval praktikusabb akkor a hazugság. ^^
Össze vissza hazudozni tényleg nem szép, de szerintem kis dolgokban mindenki hazudik.
Velem is volt már olyan hogy azt mondtam hogy tanulok közben meg ugyan úgy itt ültem a gép előtt, de a szándék meg volt az meg nem is baj ha nem lógok egész nap a barátom nyakán. Nem akarom hogy már csak kényszerből beszélgessen velem facen, mindenkinek kell egy kis szabad tér, szóval inkább hagyom hogy csináljon amit akar.
Olyat is hazudtam már hogy megyek aludni, pedig még ébren voltam. Nekem tanulni kellett azt viszont nem akartam hogy ő is itt virrasszon mellettem, és ha én lefekszek akkor ő is.
Olyat is mondtam már hogy egyedül voltam lent pedig találkoztam a volt pasimmal, de teljesen lényegtelen dolog miatt öt percre összefutottunk, fölösleges lett volna hogy ez miatt féltékeny legyen vagy többet képzeljen bele az egészbe.
Meg persze vannak kegyes hazugságok is. És nagyon sokszor azt hisszük, hogy azzal jót teszünk ha kis dologba hazudunk, persze a végén kiderül hogy a másiknak nagyon rosszul esett. De nem direkt csináljuk. Legalább is én a magam nevébe beszélek, nagyon sok csaj tényleg gerinctelen féreg.
Én a tapasztalataim alapján azt kell mondjam,hogy amelyik "kis" dologban hazudik,az nagyban is fog..sajnos.
Nincs itt semmiféle uszitás,vagy provokálás,sajnos ez a tény úgy látszik..nagyon óvatosnak kell lenni,de az se megoldás,ha kémkedsz,hogy vajon ez-meg az igaz e,vagy sem..
Kár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!