25-30 éves férfiak, akik szinglik és komoly kapcsolatot keresnek. Hol vagytok?
Dolgozok.
Reggel 6 kor kelek és este 6-7 körül érek haza. Ez megy hétfőtől péntekig. És pénteken már nincs kedvem elmenni este sehová, örülök h pihenhetek végre.
Szombaton néha nagyritkán köbö 1 hónapban 1x összejövünk a baráti körrel, de sajnos ez már nem olyan mint régen mert már csak én vagyok egyedül akinek nincs gyereke és barátnője. Így ez is más.
Max útközben vagy bevásárlás közben tudnék megismerni valakit avagy neten.
Kedves utolsó - meg tudlak érteni, hogy ennyi munka után nincs erőd kimenni. Kezdem látni, hogy ebben a korosztályban nagyon nehéz az ismerkedés, főleg az introvertált tipusoknak.
De ha mégis lenne erőd hétközben vagy hétvégén elmenni valahova, pl. új barátokat szerezni, vagy ismerkedni lányokkal, hova mennél?
Nem akarlak letörni de ilyen gyakorlatilag nincs.
30 evésből viszonylag kevés a szingli.
25 meg olyat keresni aki nem a szüleinél lakik van lakása jó állása fizetése és épp komoly kapcsra vágyik hát nem igazán esélyes.
Szét szedve vannak de együtt.
Normális, felnőtt gondolkodású van
"általános és specifikus kultúrával rendelkező" Na ezen nem tom mit értesz. Tudja Mozart műveit v mi mer ilyen marha kevés van.
Ha te egy jó külsejű jó állású, kedves udvarias diplomás, humoros, mászkálos művelt.
Ilyen együtt nincs.
Aki jó külsejű azt ne érdekli más a kinézetén kívül.
Jó állású annak mindegy h kb h néz ki pénzért mindent megkap és tudja is. Karrierista komoly kapcsos nincs.
Kedves ,udvarias azok meg általában nem ilyen szépfiúk,
Diplomás járok fősulira nem igazán mondanám h az ottani emberek túl komolyak lennének.
Egyetlen ember van aki nálunk szajkózza a cs alapítást ő egy 32 éves csaj.
Humoros: álltalába nem néz ki jól pont azért poénkodik h kompenzáljon.
Szerinted Hadházi László jól néz ki v Mogács Dániel ?
Mászkálos az ilyen emberek sportosak de nem túl műveltek adnak magukra de nem az a elmennék vele egy Vigh színházba típusok. Inkább bulizósak.
Művelt általában a saját világukban élnek és ezen kívül nem érdekli őket semmi más. Pl Nikola Tesla, Mark Twain, Robert Oppenheimer.
Nagyon okos emberek voltak de nem szülőnek valók és úgy álltalába nem kapcs fanok.
Tehát az ideálod kedves kérdező azt kell h mondjam nem létezik.
Csak magamból kiindulva.
Felnőtt gondolkodásúnak nem mondanám magam.
Persze megtanulom az anyagot meg lesz diplomám nyugi le fogom tenni. De ez a nagy csald centrikusság nállam nem játszik.
"általános és specifikus kultúrával rendelkező"
Fogjuk rá bár lexikon még én sem vagyok.
"kikapcsolódásra is vágyó"
Hogyne elmegyek egyedül moziba arra a filmre ami engem érdekel v játszok v mi videojátékot.
Na nekem ennyi a kikapcsolódás.
"hozzám korban illő fiúkat" 25 F az mondjuk stimmel.
"milyen körökben mozognak?" Narniában
"Olyanok, akik vágynak még a szerelemre, és betartanák a fokozatosság elveit"
Na ilyen nincs v kefélni akar v szerelmes tipus de az meg nagyon elvont és extra szüz.
Ismerek ilyet nem jó a szexben.
"Feltételezem, hogy egyetemet, mesterit már bevégezték"
Fudd de rosszul feltételezed aki MA-t végzet mint diploma átlag 35+ Nállunk ugyan BA képzés van de egyetlen egy 25-30 évesnek sincs MA diplomája.
"és sajnos nem ismerem egyáltalán ezt a korosztályt"
Hát az 100 már bocs de ilyen tényleg nincs v 1-2 dolog stimmel v semmi ezek mind együtt. Nem léteznek.
Ilyen ideál nincs.
Ezzel szemben az átlag pasiknak tudod milyen egyszerű ideáljuk van 2 dolog.
Nézzen ki jól, szeresse a szexet pont.
Ezzel az idetálal egy szellemet kergetsz kedves kérdező.
Hmm... lássuk csak:
- (viszonylag) normális
- felnőtt gondolkodás (mit értesz ez alatt? Hogy felelősségteljes, tervez előre, vannak céljai?) megvan
- általános (sokat olvasok), specifikus (a .NET csodálatos világa) kultúra megvan
- kikapcsolódás szintén (pl. bicikli az tökéletes erre a célra, vagy mondjuk egy jó mozi)
- egyetemet már elvégeztem (igaz, nem MA, hanem régi 5éves osztatlan diplomám van)
- állásom van persze
Hol tudnál megismerkedni ilyen emberekkel? Mi ismerősi/baráti körrel eljárunk koncertekre, tehát pl. Barba Negra, BP Park, Dürer szóba jöhet. Eljárunk iszogatni/beszélgetni -> Deák tér és környéke megint szóba jöhet, normális nem késdobáló kocsmákkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!