25-30 éves férfiak, akik szinglik és komoly kapcsolatot keresnek. Hol vagytok?
Nálunk a gyárban mindig van felvétel! :D
Ha csak ez a gond, akkor ebben biztosan tudok segíteni bárkinek!
Ezt sose értettem, hogy ha valaki konkrétan egy valakitől akar valamit kérdezni, akkor miért a kérdéshez írja oda, hogy írjon rá priviben az, akitől ő akar valamit...
És ha nem is nézi soha többet azt a kérdést?
Ezek szerint akkor nem is olyan fontos amit akart...
Tudod mit?
Azért se írok!
Majd ha komolyan érdekel írsz te! :P
#16: mi az, hogy a fiúknak KELL kezdeményezni???
Hol van az kőbe vésve?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__619..
Gondolkozz el azon, hogy a régi falusi társadalomban hogyan történt a párválasztás, s akkor eszedbe kéne jusson, hogy igenis a fiú dolga volt felkérni a lányt a mulatságban egy táncra. Ha bejöttek egymásnak, akkor többször is felkérte, hazakísérte, stb...
Amúgy meg... nekem sose fog megtetszeni egy fiú látásból, mert nem gerjedek semmilyen fajta külső kinézetre. Lehet akármilyen aranyos szőke herceg, ha bunkóan beszél és nem tud tisztelettel kezelni egy lányt.
Hát ha már itt (vagyis ott a régi falusi szokásoknál) tartunk, akkor sok minden mást is szóba hozhatnánk még...
Pl azt, hogy minek a nőknek egyenjogúság?
Akkoriban az sem volt még!
Mosson főzzön takarítson egész nap otthon, ne dolgozzon, gyereket szüljön, azt akit az apja választ neki, és ne szóljon bele pláne ne okoskodjon hogy a férje mit csinál...
Biztos hogy annyira örülnél te ennek?
És még sorolhatnánk számos hasonló dolgot, ami régen volt szokás és ma már (hála az égnek meg a fejlődésnek) nem úgy van!
SZERINTEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!