Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25-30 éves férfiak, akik...

25-30 éves férfiak, akik szinglik és komoly kapcsolatot keresnek. Hol vagytok?

Figyelt kérdés
Normális, felnőtt gondolkodású, általános és specifikus kultúrával rendelkező, kikapcsolódásra is vágyó, közös programokra (romantikus vacsorákat nem ide értve) hajlandó, hozzám korban illő fiúkat hol tudnék megismerni, milyen körökben mozognak? Olyanok, akik vágynak még a szerelemre, és betartanák a fokozatosság elveit. Feltételezem, hogy egyetemet, mesterit már bevégezték, és állásuk van, és sajnos nem ismerem egyáltalán ezt a korosztályt, hogy hol ismerkednek stb.

2014. okt. 17. 13:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok, de egyetlen egy dolog még hibádzik most benne. Az állás, jelenleg kereső vagyok.
2014. okt. 17. 14:30
 12/37 anonim ***** válasza:

Nálunk a gyárban mindig van felvétel! :D

Ha csak ez a gond, akkor ebben biztosan tudok segíteni bárkinek!

2014. okt. 17. 14:31
 13/37 anonim ***** válasza:
#12: akkor segíts. Pesten? Írd meg priviben a munka részleteit.
2014. okt. 17. 14:36
 14/37 anonim ***** válasza:

Ezt sose értettem, hogy ha valaki konkrétan egy valakitől akar valamit kérdezni, akkor miért a kérdéshez írja oda, hogy írjon rá priviben az, akitől ő akar valamit...

És ha nem is nézi soha többet azt a kérdést?

Ezek szerint akkor nem is olyan fontos amit akart...

Tudod mit?

Azért se írok!

Majd ha komolyan érdekel írsz te! :P

2014. okt. 17. 14:37
 15/37 anonim ***** válasza:
igazából nem csak az időjárás miatt unatkozom itthon,hanem mert szinte senkit nem ismerek a városba
2014. okt. 17. 14:41
 16/37 A kérdező kommentje:
utolsó... s arra vársz, hogy bekopogjanak az ajtón, hogy "szia, barátkozni jöttünk?" Pláne ha fiú vagy... Elvileg a lányok esetében nem olyan nagy baj, ha szégyenlősek, mert a fiúknak kell kezdeményezni.
2014. okt. 17. 14:51
 17/37 anonim ***** válasza:

#16: mi az, hogy a fiúknak KELL kezdeményezni???

Hol van az kőbe vésve?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__619..

2014. okt. 17. 15:06
 18/37 A kérdező kommentje:

Gondolkozz el azon, hogy a régi falusi társadalomban hogyan történt a párválasztás, s akkor eszedbe kéne jusson, hogy igenis a fiú dolga volt felkérni a lányt a mulatságban egy táncra. Ha bejöttek egymásnak, akkor többször is felkérte, hazakísérte, stb...

Amúgy meg... nekem sose fog megtetszeni egy fiú látásból, mert nem gerjedek semmilyen fajta külső kinézetre. Lehet akármilyen aranyos szőke herceg, ha bunkóan beszél és nem tud tisztelettel kezelni egy lányt.

2014. okt. 17. 15:15
 19/37 A kérdező kommentje:
Szóval nem fogok kezdeményezni sose, ha egyáltalán nem beszéltem sose valakivel meg pláne. Jöjjön ő hozzám, kérdezze ki vagyok, bizonyítsa be, hogy férfi a talpán, s akkor tárgyalhatunk.
2014. okt. 17. 15:17
 20/37 anonim ***** válasza:

Hát ha már itt (vagyis ott a régi falusi szokásoknál) tartunk, akkor sok minden mást is szóba hozhatnánk még...

Pl azt, hogy minek a nőknek egyenjogúság?

Akkoriban az sem volt még!

Mosson főzzön takarítson egész nap otthon, ne dolgozzon, gyereket szüljön, azt akit az apja választ neki, és ne szóljon bele pláne ne okoskodjon hogy a férje mit csinál...

Biztos hogy annyira örülnél te ennek?

És még sorolhatnánk számos hasonló dolgot, ami régen volt szokás és ma már (hála az égnek meg a fejlődésnek) nem úgy van!

SZERINTEM!

2014. okt. 17. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!