Ciki, ha úgy nézek ki, mint 14 évesen? 21l
Figyelt kérdés
Ha megnézem mások régi képeit, látom, hogy tök sokat változtak, van, akit fel se lehet ismerni. Én meg semmit.
Ugyanolyan a hajam (színre is, hosszra is), az alakom változatlan, ugyanaz a szemüvegem, ugyanazokat a ruhákat hordom. (Ez utóbbi kettőnek anyagi oka van)
Ez nagyon gáz?
2014. okt. 17. 12:53
1/10 anonim válasza:
Én örülnék, ha a csajom 21 évesen ugyanúgy nézne ki, mint 14 évesen.
^^
2/10 anonim válasza:
Ha küldesz képet tudok segíteni. :)
3/10 anonim válasza:
Nem ciki, előnye is van, de óva intelek a látens pedomaciktól.
4/10 anonim válasza:
én 20 vagyok és ahol nem ismernek még mindig elkérik a személyim ha cigit akarok venni :/ de nyugi 20-25 év múlva megfog térülni hogy fiatalabbnak nézünk ki mint a korunk :D
5/10 anonim válasza:
Hát figyelj, bármikor felszedhetsz +10 kilót, de szerintem inkább örülj ennek.
6/10 Láttál már,de mégse :) válasza:
Nemrég néztem meg a régi osztálytársaim új képeit.
Örülj neki,mert nálunk mindenki megcsúnyult,kivéve én :D
7/10 anonim válasza:
én is ugyanúgy nézek ki, mint 14 évesen. szerintem egyáltalán nem gáz.
21f
9/10 anonim válasza:
kötve hiszem, hogy 6 éve ugyanazokat a ruhákat hordod.
10/10 anonim válasza:
Nem ciki, csak más típus vagy, mit a többiek. Mi lassan a tíz éve érettségiztünk és van olyan, akit fel sem ismernék és olyan is, aki tökéletesen ugyanúgy néz ki, mint a középiskolában. Az emberek többség kb úgy néz ki, mint anno, 1-2 ember fogyott-hízott, 1-2-nek megváltozott kicsit a feje, karakteresebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!