A szép, okos, csinos és egyben vicces és kedves nők iránt miért nem érdeklődnek a férfiak?
Pedig pont ez lenne az igény. Többnyire ezt keresné egy értelmes férfi.
Nem mindig a "sok másik" emberben van mindig a porbléma, lehet benne is van hiba.
Én mielőtt összejöttem a barátommal, hát..sok fura pasival találkoztam... ritka már, aki az emberi értékekre hajt...
Meglepő dolog,h azt mondják a pasik Zitának, h feleségnek való típus.. vagy ha végre meg akarna nősülni, csak őt venné el...:D
Ez már a túl szép, hogy igaz legyen kategória.
Valami oka van annak, ha sok pasi udvarol neki, mégsem jutnak tovább, ott valószínűleg a csajjal is gond van.
Csak egy éve nincs barátja, nem 10. Ennyi. Egy év nem sok idő szerintem, kb. arra elég, hogy kiheverd az előző kapcsolatod.
Amúgy meg valószínűleg nem olyan szintű a humora, hogy passzoljon a kiszemelt pasikéhoz, lehet, hogy több van neki, vagy kevesebb, esetleg más típusú. Én például amorbid, gusztustalan poénokat szeretem, ezt sok pasinak nem veszi be a gyomra, pedig obszcén kifejezések nélkül szoktam fogalmazni, höh. Az okosság meg nem egyenlő az érzelmi intelligenciával. Szóval szimplán nem passzol azokhoz, akikkel eddig összehozta a sors, ez van. Majd jön neki is valaki. Amúgy meg a 25 éves még elég fiatalka ahhoz, hogy az okossága mellé suta is legyen. Ki tudja. Van oka annak, hogy nincs barátja.
Például a 35 körüli magyartanárom tök szép, a fiúk fele mindig a fenekét nézte. Volt egy kissé büszke, szerintem vonzó módon pökhendi stílusa, emellé kultúráltan be tudta oltani az embereket. Ha pasi lennék, ilyen nőt akarnék, miközben más meg szimplán ódzkodik az ilyen nőtől, egyrészt, mert van esze, másrészt mert nem az a házirabszolga sorba taszítható típus. Nem lehet tudni, melyik pasi mit nem tud tolerálni, de ahogy elnézem a gyakorit, nem sok férfinak jön be, ha egy nő "tökéletes". Próbálj meg rajtuk kiigazodni: vannak olyan férfiak, akik utálják az olyan nőket, akik "eltartatják" magukat (=háztartásbeliek), de azt is utálják, amelyik pénzt kér (=nincs keresete, mert háztartásbeli), de azt még jobban utálják, amelyik karrierre vágyik ahelyett, hogy vezetné a háztartást.
Le leszek pontozva, de oké, vállalom a véleményem...
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!