Hogyan közeledjek egy 15 éves lányhoz? (nem plázacica rib. anc)
Figyelt kérdés
Igazából az a baj hogy oda se merek menni hozzá, külsőre se vagyok annyira előnyös. Nem arról van szó hogy pattanásos tini vagyok, hanem arról hogy nem vagyok jóképű. Igazából, ő szokott elbambulva nézni rám (? ) de nem jön ide :D2014. okt. 16. 18:01
1/8 anonim válasza:
Mi a utökömért csak két kategória játszik nálatok? He? Nincs átmenet? He? Minden 15 éves ilyen, he?! Cseszd meg. Buta kérdező.
2/8 anonim válasza:
Akkor még jobban félj tőle! Sokszor ezek a jó kislánynak tűnő lányok a legnagyobb aljadékok! Tapasztaltam.
3/8 A kérdező kommentje:
Az első kérdezőtől ezt kérdezném: hogy a tök.ömbe?? Erőszakoljam meg vagy mi a f..??? Inkább menj el a bús francb-a A másodiknak: Néptáncolok, vele egy csoportba járok, tehát annyira ismerem hogy tudjam hogy nem roha.dék stb. táncolunk is együtt, én próbálok szemkontaktust teremteni, de nem igazán viszonoz.
2014. okt. 16. 19:24
4/8 anonim válasza:
Mi a fszról brekegsz bmg?! Erőszak? Mi van?!
5/8 A kérdező kommentje:
Arról dumálsz hogy "csesszem meg". Erről azt szűrüm le hogy auzt akarod, hogy egyszerűen csak ba*am meg, aztán dobjam el mint egy riban.cot.
2014. okt. 16. 19:33
6/8 A kérdező kommentje:
Vagy egyszerűen arról dumálsz hogy csesszem meg mert szar a hozzállásom stb.
2014. okt. 16. 19:34
7/8 anonim válasza:
Jaj, naná, hogy a második. Te buta.
8/8 anonim válasza:
xd hát ez jó, aztmondja csesszem meg xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!