Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mik az elvárásai a mai 15-16...

Mik az elvárásai a mai 15-16 éves lányoknak, hogy jelentős részüket komolyabban megmozgatja egy idősebb,25-30 éves férfi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tök érdekes amit írtál, mert én is teljesen hasonló dolgokat vettem észre, szinte már nem is merek metrózni :D

Szerintem egyébként egyik oldalról sincs ezzel probléma, amíg nem a másik kihasználása a cél, ami igazából azonos korúaknál sem ritka jelenség.

2014. okt. 16. 16:38
 12/12 anonim válasza:

Régi kérdés, de meg kell cáfolnom.

Vagyunk páran lányok, akik ilyen esetben (csaj fiatal csirke -mint én- pasi már 30-40 körül mozog) nem a pénzre mennek, sajnos tényleg apakomplexus áll a háttérben. Tényleg vagyunk, akik azért mennek bele egy ilyen 'kapcsolatba', mert az a pasi kb. egy szexisten, szóval rendesen lek.rja a csajt, ahogy azt kell. Miközben a lány csak a szex miatt van a pasival.

Velem is volt egy ilyen: Én 18 pasi 37...Nem volt gazdag, olyan átlagos inkább. Házas. Erkölcstelen vagy nem, de rohadtul megkívántam, mégis Ő kezdeményezett. Belementem. Életem legszebb időszaka volt.:D Senki nem tudott úgy kielégíteni , mint Ő.

Szóval a lényeg: nem minden lány csak a pénz miatt van egy nála 15-20 évvel idősebb pasival.

2016. jan. 22. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!