Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy felkeltsem...

Mit tegyek, hogy felkeltsem az érdeklődését újra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Angliában élek. 11. - es vagyok! Van egy lány,akit kb. fél éve ismerek. Mikor megismertem, nem kifejezetten érdeklődtem utána, de soha nem voltunk rosszba, viszont nem is nagyon beszéltünk, maximum integettünk és köszöntünk egymásnak. Néha - néha Facebookon beszéltünk.

Viszont, 1 - 2 hónapja elkezdett érdekelni, nem értem miért, de egyre jobban, már - már belezúgtam. Elég félénk vagyok, szóval élőben nem beszéltem vele még mindig, csak Facebookon írogattunk.

És itt basztam el az egészet. Hülye voltam és pár napja szinte a semmiből rázúdítottam hogy nagyon tetszik és elhívtam valahová, pl. moziba és azt mondta, hogy nem tudja. Persze nem kezdtem el bömbölni és nem estem depresszióba, mondtam hogy okés csak kérdeztem és bocsánatot kértem a zúdításért. Aztán azóta úgy érzem hogy idegesítem, nem mindig válaszol stb.

A valóságban ez nem látszódik meg. De nem érdeklődik irántam.

Tudom hogy sok mindent elbasztam, főleg az utóbbi időben.

Srácok, mit tegyek hogy helyrehozzam, hogy érdeklődjön irántam? Hogy ő is kérdezzen, érdekeljem egyáltalán.

Hogy vonzónak találjon stb. Ápolom magam meg minden, de azt szeretném hogy vonzó is legyek.

2014. okt. 16. 01:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
angliában vok, 11vok... ki nem szarja le?
2014. okt. 16. 01:22
 2/17 A kérdező kommentje:

Kösz a segítséget.

Paraszt.

2014. okt. 16. 01:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Viselkedj természetesen vele, mintha mi sem történt volna, és emelett beszélgess vele olyan dolgokról, amit szeret pl., mosolyogj sokat, nevettesd meg.
2014. okt. 16. 01:24
 4/17 A kérdező kommentje:

A baj ezzel csak az, hogy állandóan a barátnőivel van.. Soha nincs egyedül.

Így nem tudok természetesen viselkedni.

2014. okt. 16. 01:27
 5/17 A kérdező kommentje:
De azért köszi :)!
2014. okt. 16. 01:34
 6/17 anonim ***** válasza:
ne parasztozz,kis gay.
2014. okt. 16. 01:35
 7/17 A kérdező kommentje:

Akkor meg tanuljál egy kis illemet te is.

Gondoltam, illene bemutatkozni, ha már segítséget kérek, még ha a nevem nem is publikus.

De látom, vannak akik k*rvára unatkoznak és belekötnek mindenbe, a segítség helyett.

2014. okt. 16. 01:38
 8/17 anonim ***** válasza:

"Gondoltam, illene bemutatkozni, ha már segítséget kérek, még ha a nevem nem is publikus."

Mindezt ANÁLBARÁT néven. Ok.

Mit vársz? Helyetted bszunk, vagy takaritunk?

Nem mindegy1

2014. okt. 16. 01:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Angol suncika? Hát azok elég rondják.
2014. okt. 16. 01:49
 10/17 A kérdező kommentje:

Kösz szépen a segítséget srácok.

1 értelmes válaszoló.

Elég szomorú hogy 15 évesen illedelmesebb vagyok és több eszem van nálatok..

Annak az 1 értelmes válaszolónak köszönöm :)

Így kérj segítséget M.O - n.

2014. okt. 16. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!