Olyan szinten félek az első csóktól, hogy azonnal nemet mondok! HELP?
16/L és voltam randizni egy sráccal, aki egészen bejött és a randi végén megkérdezte, hogy "most csókoljalak meg?". Nekem az azonnali reakcióm az volt, hogy "ez nekem túl gyors így első randin (pláne, hogy először találkoztunk)!" aztán a randi kissé kínossá vált és mondtam, hogy akkor hazamegyek és amint hazaértem kitöröltem a srácot faceről és azóta sem beszéltünk semmit. voltam több buliban is azóta és mindenki, de tényleg MINDENKI smárolt mindenkivel csak én nem, pedig amúgy nagyon bevállalós vagyok (mindenki mindig néz, hogy hogy merek én ilyeneket csinálni). Ezt csak úgy tudom legyőzni, ha smárolok tényleg valakivel?
Volt már szájra puszim, nyelves még soha...
Buta vagy, és neveletlen. Nem tudsz szembenézni egy kicsit is problémás helyzettel...
amúgy meg ne erőltesd a dolgokat. Majd, ha kedvet kapsz hozzá.
Szerintem se kell erőltetni. Majd ha lesz valaki, akit igazán szeretsz és akivel igazán szeretnéd a csókot, akkor jönni fog magától. :)
Amúgy ez a "facebookról randi után rögtön törlős-dolog" nekem is kicsit furcsa. Mi történt, amiért ezt tetted? Mit értettél azalatt, hogy "kissé kínossá vált" ?
"amúgy nagyon bevállalós vagyok (mindenki mindig néz, hogy hogy merek én ilyeneket csinálni)"
"amint hazaértem kitöröltem a srácot faceről és azóta sem beszéltünk semmit"
Ostoba és gusztustalan viselkedés, úgy viselkedsz vele mintha megerőszakolni próbált volna vagy SZEMÉT lett volna veled, nem pedig csókra kérdezett volna rá. Ha ennyire nem tudod kezelni az emberekkel való kapcsolattartásod, akkor még éretlen vagy, nem csak párkapcsolatra, de eleve randevúzásra. Soha senkit nem törlünk sehonnan, ha nem adott rá okot, ha nem érdemli meg. Bunkóság és szarul esik a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!