100 embert megnéztek a társkeresőn, abból hány jön be?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 22:49
2/13 Láttál már,de mégse :) válasza:
Nem szorulok rá jelenleg,de amúgy 100-ból 1-2,mint az életben.
Válogatós vagyok,bár nincs mire.
De ha ismerem és úgy kedvelem,akkor el tudok tőle tekinteni.
3/13 anonim válasza:
99, aztán találjátok ki, hogy én kinek tetszem (jó, igazából egyiknek sem)
4/13 fahéjas Alien válasza:
Még egy embert se néztem meg soha társkeresőn, így nem tudom... de olyan rossz ott a felhozatal vagy miért?
5/13 anonim válasza:
# 4 eggyel rosszabb lesz, ha regisztrálsz.
6/13 fahéjas Alien válasza:
Hahha... és te ezt egy mondatból megmondod (= Gratulálok. De, ne aggódj nem tervezek regisztrálni rá;)
7/13 anonim válasza:
Külsőre? Nagyon sok. Cakk-pakk? Nagyon kevés.
8/13 anonim válasza:
Akiket a szűrő kidob (iskolázottság, kor, magasság, súly, családi állapot szerint) abból úgy minden ötödik nagyon, harmadik meg összességében. Azaz 100-ból 20 igazán, szórakozóhelyen is kb. hasonló az arány.
10/13 anonim válasza:
külsőre olyan 20...belsőre szintén 20, de ez a két halmaz csak nagyon kis részben fedi egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!