Fiúk, nektek mi jönne le abból, ha a beszélgetés után fél évvel rátok írna a lány?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal facebookon, kb. fél éve, teljesen jól elvoltunk, megesett, hogy egész nap beszélgettünk. Azóta nem beszéltem vele, pedig nagyon jó lenne. Nagyon feltűnő lenne ha ráírnék?2014. okt. 15. 21:27
1/7 anonim 

válasza:

Elég feltűnő egy piros ikon, nem?
3/7 anonim 

válasza:

Írj rá, rossz nem sülhet ki belőle ;)
4/7 anonim 

válasza:

Biztos kivágnálak kapásból, ha előtte neten beszélgettél velem és még csak nem is akartál korábban találkozni sem.
5/7 anonim 

válasza:

Bár érdekesen jöhet le, ha a srác küldött neked egy humorosnak szánt képet, te pedig fél év múlva írsz neki egy xD-t.
6/7 anonim 

válasza:

Nekem az jönne le, hogy egy ócska ribi vagy és a kutyának sem kellesz ha így erőlködsz...
7/7 anonim 

válasza:

Ez attól függ, hogy milyen okból nem beszéltél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!