Valakinek nincs kedve dumcsizni? 20/L
Na igen, túl sok a szabad idő, monitor harcos, jampi, antiszociális... a személyeskedés nagyon megy. :)
Tudod, ez ahhoz hasonló, mint valakitől pénzt kérni kölcsön. Amíg nem fizetem vissza, addig nem költök felesleges dolgokra, mert ha már a másik tett egy gesztust, akkor tisztelem annyira, hogy előbb visszafizetem, ez az első.
Feljössz, kéréssel fordulsz felénk, de ahelyett, hogy a bejövő levelekre válaszolnál, te itt közösben írsz hozzászólásokat. Ez simán tiszteletlenség mások felé, akiknek a figyelmét kérted. De magyarázhatom, ha nem érted meg.
A sok szabad idő meg kettős mérce, te talán nem azért jöttél fel "dumcsizni"? :)
Biztos rendes és korrekt ember vagy, csak most volt kivétel, csak most voltál bunkó.
Ok. További szép estét az erre tévedőknek.
Ne haragudj már de nem tudok mást mondani te hülye vagy :D
1. Nem levelekre, hanem a te leveledre és mint írtam, nem vettem észre a többi levél közt( Értelmezési problémáid vannak?)
2. Te kezdted a személyeskedést.
3. Találj ki új dumát, ez már unalmas
4. Tuti te itt éled ki magad, mert olyan kis okoskodó vagy. gondolom tegnap diplomáztál úgy kb mindenből :D
De azért mert úgy teszel mintha értelmes lennél, még nem leszel az.:)
Na puszi :)
"Már fél órája írtam a kérdezőnek, de változatlanul nem szorult belé annyi illem, hogy ha már figyelünk rá, akkor válaszoljon is.
Itt viszont reagál és ír, tehát végig fent van az oldalon. Most őszintén... pár sorba belehalnál kérdező, hogy már nem aktuális?
Ennyire lehetsz érett és korrekt ember."
Balfsz lúzer! Jaj, nem írt vissza a kis nyominak egy ISMERETLEN lány. Most mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!