Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valakinek nincs kedve dumcsizn...

Valakinek nincs kedve dumcsizni? 20/L

Figyelt kérdés
22-28 éves srácokra gondolok :)

2014. okt. 15. 20:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy?
2014. okt. 15. 20:30
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha van kedved,írhatsz nyugodtan. :)

23/F

2014. okt. 15. 20:34
 13/25 A kérdező kommentje:
Jászberényi vagyok! :)
2014. okt. 15. 20:34
 14/25 anonim ***** válasza:
Hopp egy berényi *.* ladányi vagyok ;)
2014. okt. 15. 20:42
 15/25 A kérdező kommentje:
Ladány itt van egy köpésre :D
2014. okt. 15. 20:44
 16/25 anonim ***** válasza:

Már fél órája írtam a kérdezőnek, de változatlanul nem szorult belé annyi illem, hogy ha már figyelünk rá, akkor válaszoljon is.

Itt viszont reagál és ír, tehát végig fent van az oldalon. Most őszintén... pár sorba belehalnál kérdező, hogy már nem aktuális?

Ennyire lehetsz érett és korrekt ember.

2014. okt. 15. 20:52
 17/25 A kérdező kommentje:
Ohh anyám.. Képzeld el, hogy csak fél percenként lehet üzenetet küldeni. De, aktuális még. Nem kéne ismeretlenül ócsárolni, minden kérdezés nélkül. Nyilván a 60 levél között nem vettem észre a tiedet, elnézésedet kérem, majd adok egy pofont magamnak. Mik vannak?!! Ennek semmi köze az érettséghez, nem tudom mit játszod itt a bölcs embert. Szerintem szánalmas, és gusztustalan ismeretlen embereket ócsárolni! De hát ez csak az én véleményem!!!
2014. okt. 15. 20:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Hasonlót írtál levélben is.

"Nem tudom mi bajod van, valószínűleg nem vettem észre a leveled a 60 másik között... igazán sajnálom... Talán kérdezni kéne, és nem fikázni a másikat a vakvilágba!"

Úgy mondod, mintha nem fél óra telt volna el, hanem 2 perc. :)

Kérdeznem kellett volna... tehát ha jól értem, feljössz mert szeretnéd ha figyelnénk rád, és szeretnéd ha beszélgetnénk veled... kéréssel fordulsz felénk, majd miután írunk, cseszel reagálni... de ha közösben megy ki, máris reagálsz.

Kérdeznem kellett volna? Egy megválaszolatlan levél után írni egy másodikat, ezt komolyan gondoltad? Vagy miközben látni, hogy itt közösben végig válaszolsz, rákérdezni, figyelj, gépnél vagy?

Ugyan. :) Taps a 60-nak elviselni.

2014. okt. 15. 21:08
 19/25 A kérdező kommentje:
Húúú, látom te is olyan ember vagy akinek túl sok a szabad ideje, vagy kis monitor harcos vagy? :D Senki nem beszélt 2 percről, mondtam, hogy nem vettem észre. Tudsz szöveget értelmezni?:) Most jampi vagy mert bemásoltad?:D Minek írtad, hogy egy válaszolatlan levél után írok egyet? Nem is vártam, hogy válaszolj. :) Szerintem hozzád nagy türelem kell. :) Képzeld kellemesen csevegek a többi emberrel, csak te vagy ilyen antiszociális barátom:)
2014. okt. 15. 21:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális akkor beszélhetünk :)

23F

2014. okt. 15. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!