Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek milyen dolgok...

Szerintetek milyen dolgok kellemetlenek egy randin?

Figyelt kérdés

értem ezt arra,hogy szerintetek milyen dolog kellemetlen,nem tisztességes egy randin,ismerkedésen.

pl.: hogy el mentek moziba és a fiúnál nem nagyon van pénz.

És vannak ilyen kellemetlen sztoriaitok?

2014. okt. 15. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:

késés

hirtelen 'lemondás' (randi közben)

másokra figyelés a partner helyett

hosszú telefonálás (1-2 rövidebb talán belefér, ha tényleg fontos! de lehetőleg még a randi előtt vagy inkább a randi után kellene megejteni)

nagyjából ezek jutottak eszembe

2014. okt. 15. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:

"hogy el mentek moziba és a fiúnál nem nagyon van pénz"

Ha csak a sajátját tudja kifizetni, azt azért ne sorold már se tisztességhez, se illetlenséghez.

2014. okt. 15. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a pasi elviszi moziba vagy akárhova elsőnek a neki kell fizetni :)

Legalábbis én így gondolom.

Visszatérve a kellemetlenségre...az is elég ciki tud lenni ha síri csend van , nincs közös témátok :)

2014. okt. 15. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

-ha telefonál - én mindig lenémítom és ezt elvárom a partnertől is (kivéve ha előre szól h valami komoly, fontos hívást vár )

-ha ki akarja fizetni a italomat/csokimat/stb.. - soha nem engedem az első pár randin

-ha nincs témája - szal ne nekem kelljen beszélnem végig

-ha nincs ötlete mit csináljunk - ez még nem olyan nagy gond mert nekem mindig van :-)

-ha határozatlan -

-ha udvariatlan - alap h előre enged vagy kinyitja az ajtót hellyel kínál

-ha egyből haza akar vinni - vagy hozzám akar felmenni (az elején ez felesleges és itt derül ki ha csak szexet akar :-)

-ha koszosan büdösen jön randira - inkább hívjon fel h tegyük át 1 órával későbe mert ...

-ha 5 percnél többet késik és nem jelzi előre - telefon van, ha dugóba kerül vagy más....

-ha alkoholos állapotban jön el

-ha alkoholt rendel egy délelőtti randin

-ha azzal akar menőzni h mennyi pénze van és milyen autója

mondjuk eddig csak egy két pont volt ezek közül ami élőben is volt :-)

de kb ezek

2014. okt. 15. 09:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is a leg gázabb mikor nincs téma.. csak hallgatjuk a csemdet :'D de egyébként az első mozit a fiúnak kell fizetni

Szóval elhív és fizet. Ez a korrekt így,hisz ez a fiú dolga az első alkalmakkor

2014. okt. 15. 11:31
 6/6 Ré a napisten válasza:
Az szerintem is igen ciki, ha síri csend van, de az még gázabb, ha abba a csendbe valaki bele is fingik.
2014. okt. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!