Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mit gondoltok 1erettebb...

Lányok mit gondoltok 1erettebb 30-as pasi mellett nem tudnátok jobban kialakitani az egyéniségeteket, mint 1 20éves fiú mellet, aki ráadásul még bunkó, lekezelô is?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 08:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Inkább mond azt hogy 20 éves csajra vágysz.
2014. okt. 15. 09:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban nők véleményére lennék kíváncsi inkább
2014. okt. 15. 09:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha a lányokra vagy kíváncsi, akkor ne más fickókkal torődj!

ehyébként nyílván vannak problemak, de ha egy nonek olyan jo melletted, miert hagyna ott?

de mindegy is... amkerdesed nem fogja megvaltani amnok gondolkodasmodjat, es csak te fogod felidegesiteni magadat a valaszokon... megoldas nincs, hisz a kerdes sem objektiv!

es ismetlem: ha csajt akarsz, ne mas pasikkal torodj!

2014. okt. 15. 09:20
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as teljes mértékben igazad van!
2014. okt. 15. 09:22
 15/20 anonim ***** válasza:
18 éves lányként nem 30-as de majdnem olyan idős pasim volt. Megismert, szerelmesek lettünk, aztán jött az egyetem és elkezdtem változni, alakult a személyiségem. 21-22 éves koromra eljutottunk oda, hogy állandóan azon ment a vita, hogy ő nem ilyennek ismert meg, ő a régi lányba szeretett bele és változzak vissza, mert a mostani nem tetszik neki. Szakítottunk. Egy-két éven múlva jött a mostani barátom, aki szerint így vagyok jó, ugyan már 24 vagyok, ő szintén közelít a 30-hoz, de elmesélve neki milyen voltam 18 évesen azt mondja előnyömre változtam. Én is így gondolom, az érett majdnem 30-as exnek mégse tetszett. Akkor már inkább egy huszonéves pasi, mint egy érettebb 30-as, aki nem tudja már elviselni a változást. Egyébként igen, enyhe apakomplexussal küzdöttem, küzdök, így jól esnek a tanácsok, amiket egy 20 éves sráctól nem biztos, hogy megkaptam volna. De ha nem lenne ilyen komplexusom egészen biztosan inkább egy 20 éves sráccal ismerkedek, aki megérti adott pillanatban min megyek keresztül, mert ő is azt az élethelyzetet éli és nem csak visszaemlékszik milyen volt évekkel ezelőtt. És ez szörnyű általánosítás, hogy egy 20 éves bunkó és lekezelő. Lekezelő általában pont az érett 30-as, hogy na mi van kislány? Én úgyis jobban tudom, mert öregebb vagyok, neked meg ott a seggeden a tojáshéj.
2014. okt. 15. 09:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Végre jönnek a női kommentelő is
2014. okt. 15. 09:26
 17/20 anonim ***** válasza:

30-as pasi ?

hát izé hmm.. nekem teljesen mindegy hány éves a pasi

mert nem a fizikális korán múlik a mentalitása és az érettsége

am meg mivel elég erős egyéniség vagyok így nem tudnak "elnyomni" a pasik

elég korán kialakult a személyiségem max kicsit finomodott az évek alatt

volt 20-on éves barátom és ö pl nagyon gyengéd volt kellemes beszélgető partner udvarias stb... egy gond volt a kora

volt olyan 40-es pasi akit meg szétszedtem az első randin mert olyan volt a stílusa h egyszerűen azt éreztem h be kell folyton szólnom neki meg leoltani mert akkora pofája volt, nem is lett több mert nem bírom azt a fajta embert

volt 30-as éretlen gyerekes majdnem h anyáskodnom kellet felette ..

szal ez csak pár ismeretség, mindenfajta pasi van és hidd el nem a korától függ h milyen személyiség ....

2014. okt. 15. 09:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha már így általánosítgatunk, hogy a huszonéves srácok bunkók és lekezelőek, akkor ennyi erővel a harmincasok meg már vének, túl komolyak és hamar elkezdenének a családalapítás miatt nyaggatni, szóval nem, nem kell harmincas!

Az egyéniség meg amúgy ahogy valaki írta, jobb, ha magától alakulgat, nem egy másik személy befolyása miatt.

2014. okt. 15. 10:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Marceline

:-)

az egyéniség mindig mások behatására alakulgat

az alap adott de h mi lesz vagy merre megy el az mások ráhatásától függ

még akkor is ha az adott személyiség elég stabil és erős !

gondolj bele megfelelési vágy - egyeseknél kényszer

rajongásod a partner iránt

egy kedvenc tanár

nagyi

megfelelő eszközökkel egy erős ember személyiségét is le lehet rombolni !

2014. okt. 15. 10:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Csajok miért nem kell egy ffi egyéniségét lermbolni? Ez valami sport és nálatok?-D
2014. okt. 15. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!