Lányok mit gondoltok 1erettebb 30-as pasi mellett nem tudnátok jobban kialakitani az egyéniségeteket, mint 1 20éves fiú mellet, aki ráadásul még bunkó, lekezelô is?
Ha a lányokra vagy kíváncsi, akkor ne más fickókkal torődj!
ehyébként nyílván vannak problemak, de ha egy nonek olyan jo melletted, miert hagyna ott?
de mindegy is... amkerdesed nem fogja megvaltani amnok gondolkodasmodjat, es csak te fogod felidegesiteni magadat a valaszokon... megoldas nincs, hisz a kerdes sem objektiv!
es ismetlem: ha csajt akarsz, ne mas pasikkal torodj!
30-as pasi ?
hát izé hmm.. nekem teljesen mindegy hány éves a pasi
mert nem a fizikális korán múlik a mentalitása és az érettsége
am meg mivel elég erős egyéniség vagyok így nem tudnak "elnyomni" a pasik
elég korán kialakult a személyiségem max kicsit finomodott az évek alatt
volt 20-on éves barátom és ö pl nagyon gyengéd volt kellemes beszélgető partner udvarias stb... egy gond volt a kora
volt olyan 40-es pasi akit meg szétszedtem az első randin mert olyan volt a stílusa h egyszerűen azt éreztem h be kell folyton szólnom neki meg leoltani mert akkora pofája volt, nem is lett több mert nem bírom azt a fajta embert
volt 30-as éretlen gyerekes majdnem h anyáskodnom kellet felette ..
szal ez csak pár ismeretség, mindenfajta pasi van és hidd el nem a korától függ h milyen személyiség ....
Ha már így általánosítgatunk, hogy a huszonéves srácok bunkók és lekezelőek, akkor ennyi erővel a harmincasok meg már vének, túl komolyak és hamar elkezdenének a családalapítás miatt nyaggatni, szóval nem, nem kell harmincas!
Az egyéniség meg amúgy ahogy valaki írta, jobb, ha magától alakulgat, nem egy másik személy befolyása miatt.
Marceline
:-)
az egyéniség mindig mások behatására alakulgat
az alap adott de h mi lesz vagy merre megy el az mások ráhatásától függ
még akkor is ha az adott személyiség elég stabil és erős !
gondolj bele megfelelési vágy - egyeseknél kényszer
rajongásod a partner iránt
egy kedvenc tanár
nagyi
megfelelő eszközökkel egy erős ember személyiségét is le lehet rombolni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!