Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mit gondoltok 1erettebb...

Lányok mit gondoltok 1erettebb 30-as pasi mellett nem tudnátok jobban kialakitani az egyéniségeteket, mint 1 20éves fiú mellet, aki ráadásul még bunkó, lekezelô is?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 08:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%

"aki ráadásul még bunkó, lekezelô is"

Magyarán, ez nem egy általános értelemben feltett kérdés, hanem egy konkrét csalódásod. Savanyú a szőlő?

2014. okt. 15. 08:55
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
Magányos, harmincas, papucs pasi húszéves barátnőt keres?
2014. okt. 15. 08:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Egyik se jo... az egyik bunko, a masii meg nem tudja mi a kulonbseg a szamok es a nevelok kozott
2014. okt. 15. 09:00
 4/20 anonim ***** válasza:
9%
HA TE vagy a harmincas (MERT így kell írni), férfi, akkor kizárt, hogy bárki is érettnek tartson az íráso alapján.
2014. okt. 15. 09:03
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem minden 20 éves bunkó és nem minden 30-as normális.

Egyébként miért nem mersz olyan nőkkel kezdeni, akiknek már kialakult a személyiségük?

Szerintem egyébként jobban alakul a személyiség, ha nem befolyásol (szabályoz) egy érettebb, felnőtt, hanem szabadon alakulgat. (Saját tapasztalat, az idősebb pasik mindig irányítani, beszabályozni akarnak.)

2014. okt. 15. 09:04
 6/20 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászolók 1.nem vagyok papucs 2.rengeteg lány itt panaszkodik hogy mekkora gyökér pasija van 3.akinek a barátai,az ivászat fontosabb mint a barátnője és azt hiszi a nôt csak verve lehet kezelni az nekem ne adja az ívet!
2014. okt. 15. 09:05
 7/20 anonim ***** válasza:

hát nem az írás teszi az embert :-o :-(

ha az itteni irása alapján itélitek meg akkor meg is érdemlitek

itt mindenki igy ir legtöbben mobilrol és ez még csak rosszabb lesz

2014. okt. 15. 09:07
 8/20 anonim ***** válasza:

"3.akinek a barátai,az ivászat fontosabb mint a barátnője és azt hiszi a nôt csak verve lehet kezelni az nekem ne adja az ívet!"

De ez nem korfüggő! 30-nál idősebb férfiak nem verik a nőket? :)

2014. okt. 15. 09:09
 9/20 anonim ***** válasza:
66%
Lassan ideje kinőni a tinisunát, te "1erettebb 30-as pasi". Eleve aki a pasi kifejezést használja nem lehet egy tanult, értelmes ember.
2014. okt. 15. 09:09
 10/20 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös én eddig minden bnőmnek hagytam hogy kialakuljon az egyénisége vagybmagatol vagy mellettem!De én,mivel normális vagyok mindent megbeszélek az aktuális parommal,ha gondja van,veszekedni meg csak szakitaskor szokta,,ha vki értelmes akkor ész érvekkel lehetnrá hatni,szép szóval!Egy nô úgy néz tud boldog lenni,ha egy pasi nem nyomja el és szabályozza be!Viszont mivel van egy igényem ezért nehéz találni társat!
2014. okt. 15. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!