Hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal a suliba?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit elég gyakran látok suliba. És minél többet látom annál szimpatikusabb nekem. Megakarom ismerni csak nincs önbizalmam odamenni hozzá beszélgetni. Idegekedek mindig. Legtöbbször egyedül sétálgat vagy a barátnőivel. Mikor kimegyek a folyósóra látom, hogy a szomszéd terem előtt várakozik. Mindig barátnőjére.
Gondoltam akkor odamegyek hozzá. Mert mikor sétálgat akkor nem állítom le az feltűnő nem?
Amúgy lyen szöveget találtam ki.
Szia. Nem tudod melyik osztály van itt? Milyen szak? Te is 9.-es vagy? Ki az ofőd? Tetszik a suli?:.... Végén. Jaj de illetlen volta Bese mutatkoztam. XY vagyok.
Szerintetek ez jó lenne így?
2014. okt. 14. 19:20
1/3 anonim válasza:
Ez a Jajj, de illetlen volta... nem fog bejönni neki, ha ribi, de különben hajrá. :)
2/3 anonim válasza:
Inkább legyél spontán, nehogy összekeverd a szöveget :D
3/3 anonim válasza:
De aranyos régen én is ilyen voltam :D Elterveztem előre a szituációt, kitaláltam a szövegeket és végül nem lett belőle semmi :D Olyankor fogsz megismerni vkit amikor nem számítasz rá. Nekem pl a legutóbbit egy barátom mutatta be, afféle meglepetésként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!