Hölgyek, megkérhetnélek titeket valamire?
Lányok, hölgyek, nők, akik normális, tényleg rendes, felelősségteljes, tisztességes srácokra/férfiakra vágytok!
Rengeteget beszélgettem huszon- és harmincéves nőkkel a párkeresés problémájáról, és bár sok újdonság nem derült ki, egy dolog számomra biztossá vált. Hiába vannak még normális férfiak, valahogy nem találják az utat a normális nőkhöz. A normális nők pedig sokszor a hülyébbik fajtának adnak lehetőséget, mert ők a rámenősebbek, ők a bátrabbak. Az eredmény pedig a folyamatos csalódás mindkét oldalon, és ami a legrosszabb, a kiégés, feladás, belenyugvás. Nem egy olyan történetet hallottam, hogy teljesen normális lányokat az idióta barmok találták meg, és egy idő után ezek a lányok bekattantak, valami megtört bennük, már nem ugyanazok többé. Még így látatlanban is nagyon sajnálom ezeket az embereket, mindkét oldalon. Nem lehetne megkérni titeket, hogy legyetek egy picit körültekintőbbek, erősebbek, és ne állapodjatok meg valaki mellett csak azért, mert "itt az ideje"?
Tudom ez így hülyeségnek tűnik, csak jó lenne felrázni mindkét oldalt, hogy van még remény azért.
Kedves kérdező!
Egy hasonlót lehetne kérni a férfiaktól is, nem egy nem kettő olyan férfi van, akinek olyan nő áll az oldalán, aki érzelmileg és főleg, ha pénzügyileg használja ki, vagy olyan nő, aki folyton-folyvást parancsolgat és nem hagy teret a férfi számára. Valószínűleg ez a férfi szeret foglalkozni a párjával, lesi kívánságát, kedveskedik neki, sok normális nő a két kezét összetenné érte, de a férfi nem nyissa ki a szemét, nem látja, hogy mi történik körülötte és roncs lesz belőlük.
Sajnos ez van, a normális a normálist elkerüli.
N
7-es, persze lehetne, de szerintem ezek száma lényegesen kisebb.
8-as, nem mondom, hogy nem lesz így probléma, vagy hogy boldogan élünk, míg meg nem halunk, de az esélyt adjuk meg. Én is jártam már így, mint te, a következő alkalommal talán sikerrel járunk. Végső megoldás sose lesz, csak legalább elindulni lehessen már valakivel, mert nagyon nehéz.
9-es, hogy egy picit legyenek bátrabbak. Nem mondom, hogy menjenek oda az utcán, meg rohanják le a lányokat, de azért valamit mutatni kéne, ha van kiszemelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!