Érdekel valakit, hogy hogyan lehet párkapcsolata vagy jobb depizni és a nőket hibáztatni?
Neked csak annyit kell tenned, hogy rám írsz. :)
Igazából engem érdekelne, hogy milyen tanácsokat tudsz adni, de csak akkor, ha idősebb/velem kb egyidős vagy (25+).
Nekem volt már több barátnőm és egy hosszabb kapcsolatom is, viszont annak mióta vége lett, nem megy a dolog egyáltalán. Bizalom, önbizalom meg miegymás ugye...
Sziasztok, majd szeretném egy kommentárba összegyúrni mindent. Addig olvasom a kommenteket és az üzeneteket, nem szeretném egyesével mindenkinek leírni ugyanazt. Bár azt már látom, hogy egykét embernek nem tudok tanácsot adni. Amúgy tényleg kicsit provókatív a kérdés, de legalább sokan felfigyeltek rá. A célom, segíteni azoknak akik rendes emberek, csak még nincs elég tapasztalatuk.
Elõszóban rólam:
Majdnem 24 éves vagyok, október végén töltöm be. Stabil párkapcsolatban élek majdnem 3 éve. Illetve a volt barátnõimmel jól kijövök (egy kivételével, nem is értem mi fogott meg benne). Sok barátom és jó ismerõsöm van. De ami a lényeg, hogy régen antiszociális voltam, és teljesen passzív. Még fiúkkal se mertem nagyon szóba állni, nem hogy a csajokkal. Most már késõ van holnap délután, amikor lessz idõm leírom a kösztes idõszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!