43 éves kedves csinosnak mondott duci nő vagyok. Miért nem találok normális férfit aki nem csak szexet akar?
Talán nem a korodnak megfelelően öltözöl..
Lehet azért van " Bezzeg a 25-35 korosztály meg nyomulna... :D " Ezen komolyan elgondolkodnék, valószínűleg azért nem vesznek észre a komoly férfiak.
Igen vannak gyerekeim, de míly meglepő már nagyok. Sőt!! Már unokám is van. Na ès?? Hogy jön ez ide??
A másik: nem nyomulok fiatalabb pasikra! ŐK nyomulnak rám.
43èvesnek lenni nem azt jelenti,hogy egy kivènhedt dèdiről van szó!! :D
Nèmelyik komment igen-igen sèrtő!!
De vannak kedves emberek is ahogy látom!! :)
Mit takar a koromnak megfelelő öltözködès?!?
Valóban nem vagyok egy szoknyás,kosztümös csaj.De soha nem is voltam ès nem is leszek az.De ha ismernèl azt mondanád,hogy igazam van.
"Igen vannak gyerekeim, de míly meglepő már nagyok. Sőt!! Már unokám is van. Na ès?? Hogy jön ez ide??"
Úgy, hogy a legtöbb normális férfi nem akar egy 43 éves dundi nagymamát.
egy kutya :-DDDD
bár én kicsit fiatalabb vagyok de pl itt minimum 10 évvel fiatalabb pasik írogatnak nekem
a társkeresőt már nem is írom le.. ott kép is van több adat, mégis detto ugyan ez !
volt h egy 19 éves akar felszedni :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!