Lányok miért teszik ezt? Mit akartok jelezni ezzel?
Figyelt kérdés
Egy kis ideig búzerárlta a haját a lány,közbe nézett,de én szándékosan lefelé néztem a földet,de a szemem sarkából láttam hogy közbe engem néz,mintha mondani akart volna nekem valamit? majd ment segíteni egy csajnak,de úgy állt be hogy engem bámult2014. okt. 13. 11:25
2/12 anonim 

válasza:

bejössz neki ember!miért nem néztél vissza rá??!!
3/12 A kérdező kommentje:
Ja lehet,de nem vagyok hülye
2014. okt. 13. 11:27
4/12 A kérdező kommentje:
2.mert eleinte bunkó volt velem,lejáratott mindenki elött hogy hülye vagyok
2014. okt. 13. 11:29
5/12 Kulcsos7 válasza:
Tetszel neki, a testbeszéde egyértelmű!
6/12 anonim 

válasza:

2# vagyok!sajnos vannak ilyen csajok.ettől függetlenül még mindig úgy gondolom hogy bejössze neki csak esetleg nem vagy az osztály jófeje és cikinek tartaná a kapcsolatot veled de szeretné.tudod én is nő vagyok és óvva intelek az ilyen ri-bancoktól :/
7/12 anonim 

válasza:

"2.mert eleinte bunkó volt velem,lejáratott mindenki elött hogy hülye vagyok"
Hát egy ilyen után engem mar nem érdekelne, hogy mit miért csinál. Legyen már egy kis büszkeséged, ne légy nyomi!
8/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért volt velem ilyen bunkó?
2014. okt. 13. 11:40
9/12 anonim 

válasza:

"De akkor miért volt velem ilyen bunkó?"
Mert érzi, hogy kellene neked, de mivel egy csicska vagy, nem tart méltónak magához. Inkább szórakozik veled, időnként táplálja az érzelmeid az ilyen jelekkel, majd ha közeledni fogsz, megint jól megaláz és jót szórakozik rajtad.
10/12 A kérdező kommentje:
Pont hogy én utasítottam el őt udvariasan,szóval nem értem miért kellet így megaláznia,hogy hülye vagyok
2014. okt. 13. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!