Férfiak ezzel akartok valamit "jelezni"?
Figyelt kérdés
Amikor kiszemeltek egy nőt és el kezdtek neki "udvarolni" milyen nonverbális jelekkel jelzitek még, hogy szeretnétek ha a kedvesetek lenne? pl. ha sétáltok egy nő mellett és a vállatokkal folyamatosan hozzá-hozzá értek az övéhez azzal mit akartok "mondani" ?2014. máj. 4. 12:34
1/9 anonim 

válasza:

Én speciel semmi ilyen jeleket nem küldözgetek. Nem vagyok én jelzőlámpa...
2/9 anonim 

válasza:

sokszor nézek rá,keresem a társaságát
3/9 anonim 

válasza:

Én nem jelezgetek, azt a nők csinálják.
4/9 anonim 

válasza:

vállunkkal az övéhez? Jó törpe lehet
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó :D pont, hogy nem törpe :D
2014. máj. 4. 12:38
6/9 anonim 

válasza:

akkor te vagy túl magas:D
azt, hogy szeretne a kedvesed lenni, ember legyen a talpán, aki neked elpantomimozza.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, én vagyok a kisebb :D ő kb 180 cm én pedig 172 vagyok.
Igazad van amúgy, de mi van ha olyan félénk, hogy ezt a formát fogja választani? :D
2014. máj. 4. 12:48
8/9 anonim 

válasza:

szerintem olyan nincsen. veled lenni nem fél.
mikor már sokat együtt vagytok, érezhető, hogy mi van, és nem kell kinyilatkoztatás. pontosan mitől félsz, mit nem fog magától megtenni?
9/9 anonim 

válasza:

Szerintem azért eléggé látszik, ha tetszel neki akkor folyamatosan előzékeny, bármit mondasz azonnal megpróbálja teljesíteni, ha esztek valahol akkor ki akarja fizetni a kajádat. Anno emlékszem, hogy én pl tökre örültem neki amikor kettesben sétálva megkérdeztem, hogy foghatom-e a kezét, és onnantól úgy mentünk mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!