Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak ezzel akartok valamit...

Férfiak ezzel akartok valamit "jelezni"?

Figyelt kérdés
Amikor kiszemeltek egy nőt és el kezdtek neki "udvarolni" milyen nonverbális jelekkel jelzitek még, hogy szeretnétek ha a kedvesetek lenne? pl. ha sétáltok egy nő mellett és a vállatokkal folyamatosan hozzá-hozzá értek az övéhez azzal mit akartok "mondani" ?

2014. máj. 4. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel semmi ilyen jeleket nem küldözgetek. Nem vagyok én jelzőlámpa...
2014. máj. 4. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
sokszor nézek rá,keresem a társaságát
2014. máj. 4. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jelezgetek, azt a nők csinálják.
 4/9 anonim ***** válasza:
vállunkkal az övéhez? Jó törpe lehet
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó :D pont, hogy nem törpe :D
2014. máj. 4. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor te vagy túl magas:D

azt, hogy szeretne a kedvesed lenni, ember legyen a talpán, aki neked elpantomimozza.

2014. máj. 4. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem, én vagyok a kisebb :D ő kb 180 cm én pedig 172 vagyok.

Igazad van amúgy, de mi van ha olyan félénk, hogy ezt a formát fogja választani? :D

2014. máj. 4. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem olyan nincsen. veled lenni nem fél.

mikor már sokat együtt vagytok, érezhető, hogy mi van, és nem kell kinyilatkoztatás. pontosan mitől félsz, mit nem fog magától megtenni?

2014. máj. 4. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért eléggé látszik, ha tetszel neki akkor folyamatosan előzékeny, bármit mondasz azonnal megpróbálja teljesíteni, ha esztek valahol akkor ki akarja fizetni a kajádat. Anno emlékszem, hogy én pl tökre örültem neki amikor kettesben sétálva megkérdeztem, hogy foghatom-e a kezét, és onnantól úgy mentünk mindenfelé.
2014. máj. 4. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!