Fiúk, nálatok mennyi a maximum egy kondizó, izmos lánynál?
Mennyire lehet egy lány izmos, hogy még azt mondjátok, hogy összejönnétek vele? Hol van az a pont, ahol már taszító nektek? Itt egy lista lent:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
Mind szép, elfogadnám akármelyiket. Végre valaki, aki nem versenyformában levő modelleket rakosgat példaként :D Bár a 9-es azért elég híres, viszont az egész csaj kb 150 centi, szóval a valóságban nem ennyire 'félelmetes'.
Amúgy egy nő a töredék tesztoszteronszintje miatt naturálban sosem tud olyan izmos lenni, mint egy férfi. Amelyiknek nagyobb karja meg háta lenne a "nem kispályás" barátunknál, az vagy nem naturál, ami átlaglányok körében baziritka, vagy zsíros, vagy a barátunk mégsem annyira "nem kispályás" :D Szóval nem kell irreális dolgoktól tartani.
Ja, és kérdező, nyugi, van erre kereslet bőven, csak főleg a szintén edző férfiaknál. És azért egy bizonyos szellemi szint is szükségeltetik, érdemes kerülni azokat, akik meg akarják mondani, hogy mit csinálhatsz, és mit nem. A csőcseléknek ez még magas, hogy egy nő is edz, biztos lesz olyan, aki meg akarja magyarázni neked, hogy márpedig mennyire rossz, amit csinálsz. Na az olyanokat nagy ívben :D
Nem rosszak.Egy csajnak azért nem kellettem,mert egy másik fiú jobban tetszett neki,mert annak kockahasa volt.De a csaj egy fekvőtámaszt nem tudott szabályosan megcsinálni,szval nem tom mit akar :D
Én is kondizok,de én mezomorf vagyok,szóval nem az a fullszálkás alkat.:D
Egy két kivétellel, ezek azért jó menyecskék!
És úgy gondolom, hogy nem állítanának sarokba! ;)
Azért az törékeny őzike típus (szép arc,jó cicikkel, popóval) jobban bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!