Hol ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és elég nehezen megy az ismerkedés. Szórakozni nem nagyon járok, és az egyetem is kilőve mert végeztem. Ha megyek is valahová a pasik nem annyira szólítanak le vagy jönnek oda hozzám, pedig szerintem kicsit szebb vagyok az átlagos lánynál. Milyen tippeket tudnátok adni? Vagy hol tudnék ismerkedni? (A gyakori kérdéseket kivéve:D)2014. okt. 12. 17:30
1/5 anonim válasza:
Jelölj facen és ismerkedjünk ott :D
2/5 anonim válasza:
hát most tuti hogy lesz egy rakat udvarlód :D , na de az már jó hogy van önbizalmad, mondjuk kíváncsi lennék rád hogy mi a szebb mint átlagos, amugy az is lehet hogy túl szép vagy és nem mernek leszólítani, hát ha van kedved beszélgetni erről akkor állok rendelkezésedre , semmi célom de ismerkedni mindig jó meg gyakorolhatod rajtam ;D szóval csak bátran , ilyen téren tudok segíteni ha írsz, másoknak is tudtam már, bár mivel hogy nő vagy így kicsit nehezebb dolgom lesz :) 20/F
3/5 anonim válasza:
Attól függ mit szeretnél. Várni vagy valamit csinálni is?
4/5 anonim válasza:
Hentesnél, virágosnál, buszmegállóban, vasútállomáson, Spar, Tesco, Auchan, Plázák, posta, munkahely, kávézó, parkokban is lehet, gyorsbüféknél, strandon, hümm most ennyi jutott eszembe.
5/5 anonim válasza:
aki ilyen kérdést tesz fel az ne válogasson! a válasz amúgy egyszerű: bárhol! szerintem a lényeg a nyitottság! ha látsz egy helyes neked tetsző fiút akkor mindegy, hogy hol vagy, mosolyogj rá és igyekezz olyan helyzetet teremteni, hogy ha te is szimpatikus vagy neki akkor tudjon lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!