Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék?

Hol ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és elég nehezen megy az ismerkedés. Szórakozni nem nagyon járok, és az egyetem is kilőve mert végeztem. Ha megyek is valahová a pasik nem annyira szólítanak le vagy jönnek oda hozzám, pedig szerintem kicsit szebb vagyok az átlagos lánynál. Milyen tippeket tudnátok adni? Vagy hol tudnék ismerkedni? (A gyakori kérdéseket kivéve:D)

2014. okt. 12. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelölj facen és ismerkedjünk ott :D
2014. okt. 12. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
hát most tuti hogy lesz egy rakat udvarlód :D , na de az már jó hogy van önbizalmad, mondjuk kíváncsi lennék rád hogy mi a szebb mint átlagos, amugy az is lehet hogy túl szép vagy és nem mernek leszólítani, hát ha van kedved beszélgetni erről akkor állok rendelkezésedre , semmi célom de ismerkedni mindig jó meg gyakorolhatod rajtam ;D szóval csak bátran , ilyen téren tudok segíteni ha írsz, másoknak is tudtam már, bár mivel hogy nő vagy így kicsit nehezebb dolgom lesz :) 20/F
2014. okt. 12. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretnél. Várni vagy valamit csinálni is?
2014. okt. 12. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Hentesnél, virágosnál, buszmegállóban, vasútállomáson, Spar, Tesco, Auchan, Plázák, posta, munkahely, kávézó, parkokban is lehet, gyorsbüféknél, strandon, hümm most ennyi jutott eszembe.
2014. okt. 12. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
aki ilyen kérdést tesz fel az ne válogasson! a válasz amúgy egyszerű: bárhol! szerintem a lényeg a nyitottság! ha látsz egy helyes neked tetsző fiút akkor mindegy, hogy hol vagy, mosolyogj rá és igyekezz olyan helyzetet teremteni, hogy ha te is szimpatikus vagy neki akkor tudjon lépni.
2014. okt. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!