Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az egyik boltban, a kasszánál...

Az egyik boltban, a kasszánál dolgozó srác megtetszett, tippek, hogy hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Figyelt kérdés
A boltban mindig hatalmas a sor, úgyhogy az ilyen kis beszélgetések nem nagyon férnek bele, meg feszélyezne is, hogy előttem, és utánam is vannak. Nyomulós sem szeretnék lenni. Valakinek van valamilyen ismerkedős tippje ilyen helyzetre?
2014. szept. 30. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
A szamodat is odaadod a penzzel egyutt.
2014. szept. 30. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1.-es, köszönöm a választ. Az nekem egy kicsit olyan közönségesnek tűnik, illetve, lehet nem is értené, hogy mi az a papír, és ha vissza adná, vagy rákérdezne, elég ciki lenne...
2014. szept. 30. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor telepatikusam mert mas nem maradt.
2014. szept. 30. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Zárás előtt menj oda.
2014. szept. 30. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Dehogyis!!! Nagyon úgy néz ki én is egy boltban fogok dolgozni, de ha ilyen szituáció lenne, én örülnék neki, ha a fizetésnél kapnék egy üzenetet egy mosoly kíséretében. Egy borítékméretű papírra írd rá, hogy "Szia, szimpatikus vagy nekem, ha van kedved ismerkedni velem, keress meg a ...... telefonszámon, vagy facebook-on. [És akkor oda írod a facebook linkedet.] Név"

Az hogy "keress meg facebook-on, a nevem ............ az azért nem jó, mert ha Kiss Anitának, vagy Szabó Évának hívnak, akkor abból lesz 66824 találat. :D

És akkor ezt a boríték méretű lapot 1X összehajtod és átadod neki fizetésnél. Ennyi.

De szemeztetek már? Vagy van valami jel arra, hogy neki is tetszel?

2014. szept. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!