Van rá valami hatásos gyógymód, hogy ne tekintsek a nőkre úgy, mintha megközelíthetetlen félistenek lennének? (hosszú regény lesz, csak erős idegzetűeknek)
"kiről majd dönteni fognak, hogy jó leszek-e vagy sem. Hiszen egy kapcsolat elkezdéséről mindig a nő dönt, a nőtől függ, hogy az ismerkedésből lesz-e valami komolyabb."
Elég érdekes, mert én meg pont, hogy azt látom, a pasik kezében van a döntés. Ők döntik el, hogy csak egyéjszakára kell-e a nő vagy többre vagy kapcsolatra. A nőnek kell várni a férfi hívására, mert ha ő keresi sokszor, akkor "tapadós"... A férfi eldönti magában, tetszik-e a nő vagy sem, kihasználja-e vagy sem...
Valószínűleg mind a két megközelítés rossz, hiszen mind a két fél dönt magában, hogy megfelel-e neki az adott nő/férfi vagy sem.
Örülök, hogy felismerted a problémáidat és változtatni akarsz, viszont szerintem inkább pszichológushoz kellene fordulnod, mert nem hinném, hogy ennyi év nőgyülöletet csak úgy el tudsz magadtól taszítani és tiszta lappal kezdeni és nagyon szomorú lenne, ha ezt a leendő párod szívná meg. Először tedd rendbe a dolgokat, amiket leírtál azon nem a gyakorikérdések.hu-nak a rendkívül értelmes válaszadói fognak segíteni (sőt, talán még rontanak is a helyzeten, hiszen itt elég sok a megkeseredett nőhibáztató , aki még neked fog igazat adni...), hanem egy szakember.
Én azt tudom tanácsolni, hogy talán először barátkozz a nőkkel, ne a párkapcsolatot keresd, hanem ismerd meg hogyan gondolkodnak, lásd meg, hogy ők is normális, rendes és kedves emberek (kivéve aki nem, de nyilván férfiból is van egy pár ilyen..) és nincs mitől tartanod. Vannak aranyásók, vannak hazudozók, de azért nem nehéz egy intelligens, rendes nőt találni.
Egyébként azt megkérdezhetem, hogy volt-e szexuális kapcsolatod?
Na meg amit még kérdezni akartam...Azt írtad, hogy akikbe szerelmes voltál, nekik soha nem kellettél volna. Miért? Miért nincsen önbizalmas, ha elvileg jó külsővel, sok pénzzel és erős egzisztenciával rendelkezel?
Meg most érted ", aki a pénzemre, egzisztenciámra hajt, vagy a külsőm, autóm, lakásom, hobbijaim"
Igen, az emberek általában valami alapján figyelnek fel a másikra. A külső fontos, mi a baj azzal, ha egy nő a külsőd miatt akar ismerkedni? Azzal meg, hogy tetszik neki a hobbid azzal végképp nem látom mi a problémád...
L
Az már egy jó jel, hogy felismerted azt, hogy eddig te gondoltad rosszul és te álltál hozzá rosszul a dolgokról.
Mert tény, hogy vannak olyan nők, akik csak a pénzre, meg az egzisztenciára hajtanak, de rengeteg nő le se sz..rja ezeket, hanem valóban azért szereti a párját, mert az, aki és nem azért, mert az van neki, amije van. Nem csak fekete és nem csak fehér létezik. Tökéletes ember nincs, tehát azt sem lehet elkerülni, hogy az embert soha ne érjék csalódások, akár az életben, akár párkapcsolati téren, de azért az sem igaz, hogy állandóan szenvednek egy kapcsolatban.
Biztos, hogy valami oka van annak, ami miatt eddig így gondolkodtál, érdemes lenne ennek utána járni és elbeszélgetni egy szakemberrel és tanácsot kérni, hogy miként lásd meg a dolgok jó oldalát is, és hogy ezután nyiss a másik nem felé és nem gonoszként tekints az összes nőre. Mert lehet hogy te azt gondolod, hogy téged csak kihasználnának és bántatnának, te meg szenvednél. De honnan tudod, hogy nem pont te lennél az, aki fájdalmat okoznál egy bizonyos nőnek??? Lehet már meg is tetted...csak nem tudsz róla. Akár az elutasításoddal. Mert te sem vagy tökéletes. Senki sem az. Férfiak-nők egyaránt viselkedhetnek oly módon, hogy a másikat megbántsák, megsértsék.
És lehet azzal jönni, hogy miért a nőn múlik minden, miért a nőknek vannak mindig rigolyái, stb. Ugyan már...A férfiaknak is van legalább annyi idegesítő tulajdonsága, mint a nőknek!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!