Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan lány, aki kövér...

Van olyan lány, aki kövér volt, de már lefogyott, és azt hitte, hogy lesz barátja, de még mindig nincs neki?

Figyelt kérdés
Hogy fogytatok le? Sport? Helyes táplálkozás? Igényesek vagytok, és azért nem találtatok még mindig egy normális pasit sem?

2014. okt. 11. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem mondtam volna magam kövérnek, csak volt rajtam felesleg. Odafigyeltem a táplálkozásomra, futás, bringa, kondi.

Azóta is csak hülyékbe botlok, viszont most elégedett vagyok magammal, ami kihat a kisugárzásomra is, és több az udvarló is :)

2014. okt. 11. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
én pont ilyen vagyok. :D amióta lefogytam, szinte bárkit megkaphatnék, nagyon sok helyes srác akar velem összejönni, de nekem szerelem kell egy kapcsolathoz, az pedig nincsen 16L
2014. okt. 11. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
jaa és úgy fogytam le, hogy napi 900-1200 kcalt ettem és fittneseztem :)
2014. okt. 11. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
En 30-kg on fölül fogytam es nincs pasim!! Egészséges élet mód + mozgás! írj ha akarsz beszélhetünk.
2014. okt. 12. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Na és olyan lány van, aki nem fogyott még le?
2014. okt. 13. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Én éppen most kezdtem el fogyni, és úgy már ducin is lett volna alkalmam rá de valahogy irtó bunkó pasik közeledtek, most ahogy ugye csinosodom és fogyok még mindig nincs és szerintem nem is lesz baratom,

figyelek a taplalkozasomra és rengeteget mozgok :)

2014. okt. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!